Egernvej

Snedkerkøkkenet Egernvej Egernvej
På Egernvej i København, ligger Thorkild Henningsens ikoniske rækkehuse i fire plan fra 1928. Arkitekten beskæftigede sig især med realiseringen af tankerne om socialt boligbyggeri og er kendt som rækkehusets fader i Danmark.

Dette Nicolaj Bo-køkken er placeret i stueplanet, hvor ejerne har valgt at lægge en væg ned, så der herfra er udsigt til både gaden og baghaven.

Køkkenet er i egetræ og har indvendig laminatbeklædning i farven racing green, som både er synlig i nicherne i højskabet, overskabet og i den integrerede tidsskriftholder. Køkkenet er bygget op med en L-formet bordplade, som giver mulighed for at samles for enden af køkkenbordpladen, der er placeret midt i rummet.

Værd at bemærke er den integrerede emhætte, skraldespandsudtrækket, de allestedsnærværende, sirlige samlinger og slagbænken, som danner overgang til entreen.

Bag fronterne gemmer de massive, tapsamlede skuffer sig med linoleumsbund og krydssamlede bestikindsatser i massiv eg.

Køkkendesignet er NB 01, hvor køkkenets komposition tegnes op af linjer og hvor alle flader samles på gehring. Det giver det gedigne egetræskøkken et let udtryk.

> Fotograf Myne Søe-Pedersen

Snedkerkøkkenet Egernvej - af Nicolaj Bo™Detaljer fra snedkerkøkkenet Egernvej niche - designet og produceret af Nicolaj Bo™

Snedkerkøkkenet Egernvej - integreret magasinholder

Snedkerkøkkenet Egernvej - eg og linoleum - designet og produceret af Nicolaj Bo™

Snedkerkøkkenet Egernvej - designet og produceret af Nicolaj Bo

Snedkerkøkkenet Egernvej - køkken i egetræ og grøn linoleum

Integreret skraldespand

Snedkerkøkken i egetræ og laminat - Egernvej - af Nicolaj Bo™Integreret skraldespand - fra snedkerkøkkenet Egernvej af Nicolaj Bo™

Køkken-divider

Snedkerkøkken Rahbeks Allé - af Nicolaj Bo, KøbenhavnRahbeks Allé

Snedkerkøkken - Kildevældsgade af Nicolaj Bo™Kildevældsgade