Mød os

Hele Holdet - Nicolaj Bo™


Mød holdet bag Nicolaj Bo™

Vi har samlet et hold af ildsjæle, med særlig interesse for fagets håndværksmæssige traditioner og med en fælles vision om at skabe møbler som vi kan være stolte over mange årtier ind i fremtiden. Vi arbejder alle tæt sammen om at skabe de enkelte møbler og køkkener. Det foregår på Teglholmen i København, hvor vi har samlet både værksted, kontor og showroom under ét tag. Her har vi desuden egen tømmerflåde, med plads til udendørs langbord, firmakanoer og udspring.Det tætte samarbejde sikrer en innovativ produktion og mulighed for kreative løsninger langxt fremme i processen med hvert køkkenprojekt.

> Læs mere om Nicolaj Bo™

> Kontakt

Nicolaj BoNicolaj Bo
Kreativ direktør og snedkermester. Kompromisløs optimist og stifter af Nicolaj Bo™. Har gået mange år med kollega Bille på værkstedet. Er nu at finde enten på kontoret eller ude blandt kunderne. Vinterbader og powernapper.
Malene Bo Harmsen
Administration, HR, PR og alt det andet der følger med. Er akademiker fra RUC og selvlært keramiker. Arbejder med vores visuelle fremtræden og har altid et kritisk øje på aktiviteterne for at holde os på sporet. Deltidsvinterbader og fortaler for firmayoga.
nicolaj1Anne Marie Kobberø
Designer. Anne er uddannet arkitekt fra Aarhus hvor hun har arbejdet i adskillige skalaer, men senest holdt et begejstret fokus på rum- og møbeldesign. På tegnestuen får hun projekterne til at gå op, helt ned i mindste detalje. Vi glæder os til hun i sin fritid begynder at slå sig løs på værkstedet – eksempelvis ved drejebænken.

LouiseLouise Kragh Olsen
Administration og logistikkoordinator. Louise skaber overblik og tager stafetten i mål både indenfor indkøb, ordrehåndtering og projektkoordinering. Hun griber bolde på kontoret, med både hænder og fødder, og bowler helst med en fadøl i venstre.

Sune Bundgaard Rasmussen
Bygge- og projektkoordinator. Sune er Lucky Luke med en mobil. Han holder kontakten til kunder og relevante håndværkere. Han er på vej, på kontoret eller på pladsen. I arbejdstøj, så han også kan gribe værkstøjet, hvis en montage kræver ekstra bemanding.
.

BilleLars Bille Christensen
Nestor blandt snedkerne. Ham der får de sidste brikker til at falde på plads og lægger den sidste kærlige hånd på køkkenerne. Er efterspurgt blandt tilbagevendende kunder, men bruger nu det meste af tiden, på at kvalitetssikre inden montage.
Mikkel Vestergaard Thomsen
Værkfører og møbelsnedker. Holder produktionen skarp og parat. Nørder det bedste værktøj til maskinerne og opfinder kreative løsninger til stort set alt. Gastro-nørd og stifter af vinterbadeklubben.

nicolaj1Andreas Nathan
Produktionsleder og møbelsnedker. Har det rolige overblik over cnc-fræserens logik og talrige projekter. Andreas kender altid en der kan fikse ting – hvis ikke selv han kan. Seniormedlem af vinterbadeklubben.
mikkel1Rasmus Nyborg
Møbelsnedker. Ansvarlig for serieproduktionen, og en ihærdig møbelsamler og kender. Komponerer smukke finérer til køkkenernes fronter og sikrer penselstrøgsæstetikken på de håndmalede overflader.

Rasmus Kjær Larsen
Møbelsnedker og overmontør. Rasmus er ateistisk viking for slagsmålets og håndværkets skyld, og er samtidig en ivrig samler af motoriseret værktøj. Er desuden indehaver af det højeste private Festo-tårn vi kender.

nicolaj1Ane Bomskov Møller
Lærling. Altid klar på at tage en udfordring op, med et “det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt finde ud af”. Er fagaktivist og har et temperament der kan sætte de fleste til vægs. Vinterbader.

mikkel1Sarah Ruberg
Seniorlærling. En ihærdig og omhyggelig lærling med speciale i massive, tapsamlede skuffer og inddelinger til perfektion. Passioneret feminist og finishfetichist.

Mads Riishede Knudsen
Lærling. Mads kæler for detaljer, for kolleger og for kunder, når han er med på montage. Ræverød og skudsikker i politiske diskussioner. Underspillet ambitiøs og et samlingspunkt for kollegerne.

Molly TaylorMolly Bess Steffensen Taylor
Lærling. Molly er efter en udstationering på Hawaii vendt tilbage til Danmark. Til trods for at hun er varmere vandt sprang hun med i havnen første dag. Har indtaget en form for førerposition i nye opfindelser til værkstedet.
EsbenEsben Niels Thorup Fransen
Lærling. Efter nogle år på arkitektskolen, er han nu i skarp træning som udøvende møbelsnedker på værkstedet. Spiller desuden guitar i High Voltage – et overbevisende svar på Malcolm Young, AC/DC.
Silas Silas Kristian Haahr
Studentermedhjælper med speciale i kommunikation, IT, film og medier. Silas er vores trumfkort, der ved hvordan den nye virkelighed hænger sammen. På en sen aften kan du se ham krænge Batmandragten på i Kødbyens natteliv.
KirstineKirstine Lehmann Christensen
Praktikant udlånt af TEKO i Herning. Kirstine er placeret midt i det hele. Der hvor tegninger og ideer fra Nicolaj og kunder overleveres til Niels og modnes til produktionen. Der sidder Kirstine og går vores designprocess kritisk efter i sømmene.