Snedkerkøkkenet Nebbegårdsbakken

Nebbegårdsbakken
Nicolaj Bo™ har designet dette snedkerkøkken i egetræ med koksgrå linoleum, til et funkishus med udsigt over Utterslev Mose i København.

Ejerne valgte køkkenet som led i en generel renovering af huset, hvor også rummenes inddelinger blev ændret og gulvet udskiftet. Køkkenskabene er beklædt med koksxgrå linoleum og grebene er ligesom soklen i egetræ. Alle skuffer er i massivt, tapsamlet egetræ.

Køkkenet har ekstra dybde, således at bordpladen har en dybde på 80 cm. Bordpladen er specialproduceret af 5 mm stål og integreret vask. Klinkerne er vintage.

> Fotograf Myne Søe-Pedersen

Snedkerkøkkenet næbbegaardsbakken sort linoleumskab - Design af Nicolaj Bo™Nebbegaardsbakken_Køkken_sort_linoleum02

Køkken-divider

Nebbegårdsbakken i Pressen
Nebbegårdbakken blev i foråret vist i Bo Bedre. Her kan du se hele artiklen, som bla. indeholder følgende beskrivelse:

Ved at åbne mod spisestuen og stuen og sætte et matsort Nicolaj Bo-køkken ind er det lykkedes at skabe et dejligt rum. (…) Selve køkkenet er snedkerlavet fra Nicolaj Bo i et råt udtryk, der passer til betongulvet, stålbord-pladen og de hvide fliser på væggen.

– Jeg kunne godt lide, at der i det oprindelige køkken var en stor bevidsthed om kvalitet. Og jeg ville gerne have et køkken, der, som det gamle, kan holde i 50 år. Men med et udtryk, der passer til vores tid, siger Marie”

– Bo Bedre 4/2014

Køkken-divider

Egernvej

Sct. Thomas Allé