Snedkerkøkkenet Ribegade

Ribegade - Snedkerkøkken af Nicolaj Bo, KøbenhavnRibegade
Dette klassiske Nicolaj Bo køkken står med fronter, bordplade og gavle beklædt med koksgrå linoleum og greb indfræset i massiv egetræ.

På Ribegade har ejerne valgt at flytte køkkenet fra den oprindelige placering bagerst i lejligheden til den ene store stue. Vi har her bygget køkkenet som ét møbel, hvor overskabene er holdt i samme dybde som underskabene og hævet op, så underkanten ligger 192 cm over gulvet. Det giver et intimt rum ved køkkenbordet som arbejdsplads samtidig med at det giver ekstra opbevaringsplads.

Indvendigt er lågerne beklædt med egetræsfinér. Alle flader er indrammet af massive egetræslister, og står samlet på gehring. Bag fronterne gemmer de massive tapsamlede skuffer sig med linoleumsbund og krydssamlede bestikindsatser i eg. De indfræsede Nicolaj Bo™ signaturgreb er også skabt i massiv eg – og omkring dem understreger linjernes grafiske optegning køkkenets samlede formsprog og inddeling.

De sekskantede fliser med egetræsfiner er specialproduceret og fungerer både som vægdekoration og stænkvæg.

 

> Fotografer Myne Søe-Pedersen og Mogens Ulderup

 

snedkerkøkkenet ribegade_5_forside Ribegade - Snedkerkøkken af Nicolaj Bo, København Ribegade - Snedkerkøkken af Nicolaj Bo, København Ribegade - Snedkerkøkken af Nicolaj Bo, København Ribegade - Snedkerkøkken af Nicolaj Bo, København Ribegade - Snedkerkøkken af Nicolaj Bo, København Ribegade - Snedkerkøkken af Nicolaj Bo, København

 

Køkken-divider

Enghave Passage

Nebbegårdsbakken