Snedkerkøkkenet Sct. Thomas Allé

Sct Thomas Alle - snederkøkken, spisestue og bænk - Design af NicolajBo™

Sct. Thomas Allé
Dette snedkerkøkken, som bor på Sct. Thomas Allé , er tilpasset boligens specielle mål og rum. Vi gik utraditionelt til værks for at skabe lys, lethed og sammenhæng i den game lejlighed.

Ved at udvide køkkenet og at fjerne væggen til det gamle spisekammer blev der plads til en ny spisekrog med godt lysindfald og tilhørende slagbænk. Slagbænken er lavet i askefiner og spisebordet, som også er designet specielt til rummet, er i asketræ med lys linoleum.

Udvidelsen skabte i sig selv ny plads i lejligheden, men ombygningen omfattede også et mere udadvendt køkken: Her blev væggen mellem køkken og gang revet ned og erstattet af et tresidet møbel med flere funktioner. Møblet fungerer som rumdeler med sine åbne gangvendte dobbeltreoler og det høje koksfarvede opbevaringsskab på køkkensiden.

Selve køkkenet er beklædt i koksfarvet linoleum. Grebene er nedfræset i ask og bordpladen er i massiv ask. Overskabet (80 cm * 230 cm) er i asketræsfiner med skydelåger i tre etager i opal mælkehvid akryl.

> Fotograf: Karen Juel Harmsen

Snedkerkøkkenet Sct Thomas Allé - designet og specialfremstillet af NicolajBo™Snedkerkøkkenet Sct Thomas Allé - designet og specialfremstillet af NicolajBo™

Køkken-divider

Sct. Thomas Allé i Pressen

 

Sct. Thomas Allé blev i foråret vist i Boligliv. Her kan du se hele artiklen, som bla. indeholder følgende beskrivelse:

Et specialbygget skabsmøbel og bænk blev løsningen, da et rum med meget lidt plads og lutter skæve vinkler skulle opfylde ejernes drøm om et funktionelt køkken med plads til spisekrog og masser af opbevaring.

“Marie Louise Sjølie og hendes kæreste kunne ikke finde et elementkøkken, der passede til den gamle lejligheds skæve kroge og mål. Heldigvis fandt de Nicolaj Bo, som har specialiseret sig i køkkener, der kræver specialløsninger. Og han tænkte netop så kreativt, at det lykkedes at få alle familiens ønsker opfyldt.”

– Boligliv 3/2014

 

Køkken-divider

Henrikshave

Enghave Passage