Svanholmsvej

Snedkerkøkkenet Svanholmsvej - i eg og linoleumNicolaj Bo Køkken af egetræ og linoleum Svanholmsvej
Det blå køkken ligger i en herskabelig lejlighed på indre Frederiksberg.

Køkkenrummet er dannet af det oprindelige køkken og det tilstødende kammer, som tilsammen giver god plads til den store familie.

På trods af rummets benspænd, med fire døre og to vinduer, har vi fået alle elementer proportioneret og placeret, så rummet har fået et elegant udtryk og en naturlig bevægelse med lysindfald fra flere sider.

Det gamle plankegulv er bevaret, men malet gråt for at give en neutral, varm bund til køkken og møbler. I resten af lejligheden er det oprindelige sildebensparket renoveret og bevaret.

Køkkenet er lavet som en vinkel, så rummet bliver opdelt i en køkkenzone, og en spisestue, hvor der også er siddeplads ved køkkenbordet. Højskabene står for sig og rummer det integrerede køleskab og plads til kolonial.

Køkkenet har vi beklædt med en klassisk mørk blå linoleum, med bordplade, skuffer og detaljer i massiv egetræ. Emhætten er lavet i samme materialer som køkkenet.

Som belysning har vi valgt spots fra Flos til den generelle rumbelysning og et smukt messing LED-armatur fra Anour til det intime lys over bordet.

> Fotograf Wichmann & Bendtsen

Svanholmsvej - snedkerkøkken i eg i linoleum

Snedkerkøkken i egetræ og blå linoleum

Snedkerkøkken i egetræ og blå linoleum

Køkken-divider

Nebbegårdsbakken

Egernvej