Svanholmsvej

Køkken i eg og linoleum.

Det blå køkken ligger i en herskabelig lejlighed på indre Frederiksberg. Køkkenrummet er dannet af det oprindelige køkken og det tilstødende kammer, hvilket har åbnet op for et stort køkkenrum med god plads til hele familien. På trods af rummets benspænd, med fire døre og to vinduer, har vi fået alle elementer proportioneret og placeret, så rummet har fået et elegant udtryk med lysindfald fra flere sider.

Køkkenet har fået et elegant og lyst udtryk med lysindfald fra flere sider.

Køkkenet er lavet som en vinkel, så rummet bliver opdelt i en køkkenzone, og en spisestue, hvor der også er siddeplads ved køkkenbordet. Højskabene står for sig og rummer det integrerede køleskab og plads til kolonial. Det gamle plankegulv er bevaret, men malet gråt for at give en neutral, varm bund til køkken og møbler. I resten af lejligheden er det oprindelige sildebensparket renoveret og bevaret.

Køkkenet har vi beklædt med en klassisk blå linoleum, med bordplade, skuffer og detaljer i massiv egetræ. Emhætten er lavet i samme materialer som køkkenet. Som belysning har vi valgt spots fra Flos til den generelle rumbelysning og et smukt messing LED-armatur fra Anour til det intime lys over bordet.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Mød os

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, ringe eller aftale et online møde. Vores indretningsarkitekter er klar til at inspirere eller vejlede i forhold til konkrete ideer samt pris og budget. Sammen designer vi dit unikke snedkerkøkken.

Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Lad os holde kontakten og løbende inspirere dig

med nyt fra Nicolaj Bos univers.

Presse

Billeder kan downloades i vores mediebank.

For yderligere information om vores koncept og produkter kontakt: pr@nicolajbo.dk.

Scroll til toppen