Culture Club Kitchen

Culture Club Kitchen er lillebroren i familien. Køkkenet bygger på samme filosofi om funktionalitet og design, men er en enklere version af vores andre køkkenstemninger. Valgmulighederne og detaljeringsgraden er afgrænset i forhold til vores andre køkkener, for at gøre det enklere at producere og mere prisvenligt.

Materialemæssigt er eg og farvede laminater de gennemgående materialer. Laminaten fås i et væld af farver, og der lægges derfor naturligt op til at skabe sin helt egen unikke, legende farvekombination. En farvekombination, der let kan modificeres eller skiftes helt ud, hvis man med tiden har lyst til en ny stemning.

Unikt for dette køkken er det udvendige trægreb, der har samme grafiske udtryk som vores integrerede signaturgreb. Culture Club Kitchen kan selvfølgelig også fås med pushfunktion eller andre greb.

Nicolaj Bo Culture Club Kitchen
Nicolaj Bo Culture Club Kitchen

Culture Club Kitchen har en 20 mm bordplade, der ligger lidt frem foran lågerne og taler sammen med de udvendige greb. For at give køkkenet sit eget særkende, har vi afrundet hjørnerne, hvilket tilføjer køkkenet en fin organisk detalje.

Åbne reoler fungerer i Culture Club Kitchen som overskabe. Her er der også mulighed for at skabe sin helt egen kombination af vores forskellige reolelementer.

Nicolaj Bo Culture Club Kitchen

Se også

Snedkerkøkkenet SøndermarksvejSøndermarksvej

Eg og charcoal linoleum

Brdr. Reebergs Vej

Oxideret eg, marmor og messing