Mød os

 
 

Vi har samlet et hold af ildsjæle, med særlig interesse for fagets håndværksmæssige traditioner og med en fælles vision om at skabe snedkerkøkkener som vi kan være stolte over mange årtier ind i fremtiden.

Vi arbejder alle tæt sammen om at skabe de enkelte møbler og køkkener. Det foregår på Teglholmen i København, hvor vi har samlet både værksted, kontor og tegnestue under ét tag. Her har vi desuden egen tømmerflåde med sauna, firmakanoer og udspring. Det tætte samarbejde sikrer en innovativ produktion og mulighed for kreative løsninger langt fremme i processen med hvert køkkenprojekt.

 

 

Nicolaj Bo

Nicolaj Bo
Kreativ direktør og snedkermester. Kompromisløs optimist og stifter af Nicolaj Bo™. Har gået mange år med Bille på værkstedet. Findes nu enten på kontor eller kundebesøg, men sniger sig også lejlighedsvis omkring på værkstedet. Vinterbader og powernapper.

Malene Bo Harmsen

Malene Bo Harmsen
Administration, HR, PR og alt det andet der følger med. Er akademiker fra RUC og selvlært keramiker. Arbejder med vores visuelle fremtræden og har altid et kritisk øje på aktiviteterne for at holde os på sporet. Deltidsvinterbader og indfører af firmayoga.

Martin Kechayas
Martin har sort bælte i møbeldesign og Taekwondo. Hos ham får du de malende beskrivelser og en anekdote om en stol du skal have til dit køkken. Martin er uddannet industriel designer og har selv en lang række interessante designs på markedet.

Caisa Leifsdotter Henriksen
Caisa er vores skønne svenske islæt. Som uddannet indretningsarkitekt og med flere års erfaring med indretning og køkkendesign, kan du være tryg i hendes hænder. Hun har tidligere haft forretning med lædervarer af eget design. På CaiaofSweeden kan du stadig være heldig at finde udvalgte lækkerier.

Sune Bundgaard Rasmussen - Nicolaj Bo™

Anette Byberg
Anette er arkitekt og har gennem tiden skabt inspirerende showrooms for store danske designbrands. Hun har en unik forståelse for form, funktion og materialer og vejleder kompetent til den optimale løsning. Hvad end det gælder køkkener, eller når hun løser designopgaver i eget navn.

 

Rolf Dylsing Nielsen
Med en baggrund som kok og indehaver af restauranten Madsvinet, har Rolf indtaget en ny fortolkningsvinkel af køkkener, nu som butiks- og eventmanager på Gl. Kongevej. Hans dybtfølte holdning til kvalitet og gode smag danner grundlaget, når han tager imod kunder.

Sune Bundgaard Rasmussen
Bygge- og projektkoordinator. Sune er som Lucky Luke med en mobil. Han holder kontakten til relevante håndværkere omkring byggeprojekter. Han nægter at hoppe i en habit men foretrækker arbejdstøj, så han altid kan gribe værkstøjet, hvis en montage kræver ekstra bemanding.

Sune Bundgaard Rasmussen - Nicolaj Bo™

Andreas Borne
Bygge- og projektkoordinator. Andreas har skiftet Bornholms rå natur ud med København for at blive en del af Nicolaj Bo. Med flere uddannelser i baggagen – tømrer, erhvervspædagog og selvudlært guitarbygger – har han flere kvaliteter at trække på, når der skal holdes snor i projekterne.

 

Sune Bundgaard Rasmussen - Nicolaj Bo™

Helene Nilsson
PR og Marketing. Med en personlig kærlighed til kvalitetshåndværk og design holder Helene et skarpt blik på vores historiefortælling og sørger for, at billeder og ord går op i en højere enhed. Hun har kontakten til journalister, stylister og fotografer og viger aldrig en chance for at udbrede historien om dansk kvalitetsdesign.

 

Sune Bundgaard Rasmussen - Nicolaj Bo™

Anne Marie Kobberø
Som uddannet arkitekt har Anne været med i projekter af alle størrelser inden for design og arkitektur. Senest har hun med begejstring kastet sig over rumdesign og møbler. På tegnestuen får hun projekterne til at gå op og sætter sit professionelle præg på vores grafiske fremtræden.

 

Lars Bille Christensen - Nicolaj Bo™

Claes Hammer Kristensen
Claes er uddannet designingeniør og er den tekniske udvidelse af tegnestuen, så mekaniske ønsker klart bliver omsat til virkelighedClaes evner at sætte snedkernes hverdag på let forståelig opskrift og er da også en ivrig bageentusiast.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Louise Kragh Olsen
Administration og logistikkoordinator. Louise skaber overblik og tager stafetten i mål både indenfor indkøb, ordrehåndtering og projektkoordinering. Hun griber bolde på kontoret, med både hænder og fødder, og bowler helst med en fadøl i venstre og vinder.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Andreas Nathan
Som produktionsleder holder Andreas det rolige overblik over samtlige projekter. Oprindelig er han bygningssnedker, men et veludstyret værksted i sin lejlighed på 4 sal og et træben tatoveret bagpå højre læg, vidner om hans iboende blanding af pirat og møbelsnedker. Andreas kender altid en der kan fikse ting – hvis ikke selv han kan. Er desuden fyrmester i saunaen og seniormedlem af vinterbadeklubben.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Rasmus Nyborg
Møbelsnedker. Rasmus er møbelsnedker, stor møbelkender og ihærdig samler af klassiske møbler som han nurser og istandsætter i sin fritid. Han er ansvarlig for, at produktionen holder sit høje kvalitetsniveau og at processer optimeres kontinuerligt. Rasmus er et lean-menneske på jobbet og i boligen, og så elsker han at sammensætte en god quiz til en fest.  

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Lars Bille Christensen
Nestor blandt snedkerne. Ham der får alle brikkerne til at falde på plads til sidst og lægger den sidste kærlige hånd på køkkenerne. Han er så omhyggelig, at du får lyst til at beholde ham. De seneste år har han holdt sig på værkstedet og givet sin erfaring videre til nye generationer af montører. 

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Rasmus Kjær Larsen
Møbelsnedker og overmontør. Rasmus er ateistisk viking for slagsmålets og håndværkets skyld, og er samtidig en ivrig samler af motoriseret værktøj. Er indehaver af det højeste private Festo-tårn vi kender. Senere har han også udviklet en passion for bagværk – selv vikinger kan jo blive socialiserede.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Michael Jacobsen
Vores systematiske maskinsnedker, Michael, forstår at sætte tempo på produktionen. Med sin gode, lange erfaring fra snedkeriet Rud. Rasmussen bearbejder han planker ud fra traditionelle grundprincipper. Michael er samtidig bannerfører for den sunde livsstil – en ægte håndværker, som står ved sin salat med bønner og linser.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Dennis Klitgaard
Dennis er en rutineret møbelsnedker fra snedkeriet Rud. Rasmussen, der skaber tætte tapsamlinger og en grad af finish, som vil få dig til at slippe i kæben. Desuden er han dobbelt nordisk mester i 1000 m banesprint på tid: 1minut og 27 sek.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Sif Skovsen
Sif er møbelsnedker udlært fra Kongehusets Håndværkerhus på Amalienborg. Her har hun arbejdet med restaurering af de værdifulde møbler fra de danske slotte, og herigennem udviklet et særlig skarpt blik for detaljer og forfinet håndelag. Har desuden en båd i nærliggende havn, i fald søen kalder.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Rasmus Sebastian Nielsen
Kom til os, som nybagt far fra barsel og har siden indtaget en blandet rolle som ansvarlig for lakværkstedet og lejlighedsvis servicemontør. Rasmus Sebastian går gerne omkring i sin østjyske ro og nynner børnesange

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Niels Tyge
Niels er møbelsnedker og med en baggrund som iværksætter i en alder af 13-14 år, er han den der nu gennemfører et generationsskifte på cnc’en. Han er den mest rolige af os alle, men gør det både som speedwaykører og rutineret på cyklist på en ethjulet cykel.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Carla McCollin
Møbelsnedkerlærling. Det er ikke til at se det, men Carla er lidt af en søulk og har rejst over Atlanten og tilbage igen med skoleskibet Georg Stage før snedkerfaget kaldte. Med sit smilende væsen, suger hun erfaring til sig, og måske det ikke er tilfældigt, at hun har valgt en læreplads med kig til vandet..?

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Katrine Jørgensen
Katrine er en af vores dygtige møbelsnedkerlærlinge. Hun har altid haft en kreativ åre, og da yndlingsfaget i skolen var sløjd, lå det lige for, at det sirlige snedkerarbejde skulle være hendes fremtidige levebrød. Hendes kreativitet er ikke til at stoppe og får frit spil i tegnerier, malerier og senest gennem showdans.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Elias Haslund-Gjerrild
Arbejdsmand. Elias agerer blæksprutte i produktionen og giver en ekstra hånd, hvor der er brug for det. Om det er slibning af kanter, pakning af færdige produkter eller at hjælpe vores montører – Elias klarer det! Samtidig grubler han over, hvordan verden kan blive mere bæredygtig. Det har resulteret i firmaet GodTid, der producerer upcycling brugskunst.

Andreas Nathan - Nicolaj Bo™

Rasmus Holm Bech
Som multimediedesigner og studerende webudvikler er Rasmus IV den, der holder øje med vores SEO og analyserer Googles algoritmer, så vi er synlige for flere end de få.