Mød teamet

Nicolaj Bo har samlet et hold af ildsjæle med særlig interesse for fagets håndværksmæssige traditioner. Alle har vi en dyb kærlighed til produktet og en fælles vision om at skabe køkkener og møbler, vi kan være stolte af mange årtier ind i fremtiden.


Værksted og tegnestue ligger under samme tag i Sydhavnen, hvilket sikrer et tæt samarbejde gennem både designfase og produktion. Derudover skaber det et helt særligt sammenhold, hvor alle kender alle, og hvor vi hver dag holder en times fælles frokostpause ved langbordet. Her er der både mulighed for at nyde god mad, drøfte igangværende projekter eller tage sig en badetur i kanalen.

Nicolaj Bo
Kreativ direktør og snedkermester. Kompromisløs optimist og stifter af Nicolaj Bo™. Har gået mange år med Bille på værkstedet. Findes nu enten på kontor eller kundebesøg, men sniger sig også lejlighedsvis omkring på værkstedet. Vinterbader og powernapper.
Allan Torp
En ægte design- og bolig connaisseur. Gennem sin blog bungalow5.dk har Allan fundet inspiration og skrevet om design i ind- og udland i mere end 10 år. Han har udgivet bøger samt designet møbler for danske brands. I mødet med kunden trækker han på sine mange indsigter og har en helt særlig sans for at skabe indbydende interiørløsninger.
Rasmus Nyborg
Indkøb og B2B samarbejder. Rasmus er uddannet møbelsnedker, men med hans energi og nytænkning udviklede positionen sig hurtigt fra værkstedet til, at han nu er ansvarlig for indkøb og procesoptimering både i forhold til produktion og bæredygtighed. Derudover er han manden, der tager sig af arkitekter og bygherrer, når der skal designes køkkener til større bygningsprojekter..
Kirstine Lehmann
Teknisk designer. Kirstine har tidligere været forbi os i en praktikperiode, så det var et glædeligt gensyn, da hun senere søgte et rigtigt job hos os. Med sin Nordjyske ro er hun kvinden, der systematisk og præcist får komplekse projekter gjort klar til produktion.
Louise Kragh Olsen

Administration og logistikkoordinator. Louise skaber overblik og tager stafetten i mål både indenfor indkøb, ordrehåndtering og projektkoordinering. Hun griber bolde på kontoret, med både hænder og fødder, og bowler helst med en fadøl i venstre og vinder.

Anne Marie Kobberø

Som uddannet arkitekt har Anne været med i projekter af alle størrelser inden for design og arkitektur. Senest har hun med begejstring kastet sig over rumdesign og møbler. På tegnestuen får hun projekterne til at gå op og sætter sit professionelle præg på vores grafiske fremtræden.

Andreas Nathan

Produktionsleder og møbelsnedker. Har det rolige overblik over cnc’ens logik og talrige projekter. Andreas kender altid en der kan fikse ting – hvis ikke selv han kan. Seniormedlem af vinterbadeklubben.

Lars Bille Christensen

Nestor blandt snedkerne. Ham der får alle brikkerne til at falde på plads til sidst og lægger den sidste kærlige hånd på køkkenerne. Han er så omhyggelig, at du får lyst til at beholde ham. De seneste år har han holdt sig på værkstedet og givet sin erfaring videre til nye generationer af montører.

Kai Hempel
Møbelsnedker. Kai er vores tyske islæt, der med ’ordnung muss sein’ og et stort smil støtter Andreas med den daglige ledelse af produktionen. Han er også lidt af et legebarn og bruger gerne frokostpausen på at lufte den hjemmebyggede racerbil eller fiskestangen.
Flemming Birk Bitzer
Møbelsnedker. Lak, overflader og finish er Flemmings speciale. Han er manden, der med sit skarpe blik for detaljen, sørger for, at alle køkkenfronter, hylder osv. er toptunet, inden de får den sidste lakering. Nørderiet for de små detaljer tager han med sig hjem, når han tålmodigt former og skaber små grønne bonzai kunstværker.
Dennis Klitgaard

Dennis er en rutineret møbelsnedker fra snedkeriet Rud. Rasmussen, der skaber tætte tapsamlinger og en grad af finish, som vil få dig til at slippe i kæben. Desuden er han to gange nordisk mester i 100 m banesprint på tid: 1,0927 minut.

Nicklas Philip Klemming-Schmidt
Som møbelsnedker har Nicklas ansvaret for vores overfladeafdeling. Med sirlig og sikker hånd forbereder han alle overflader og sørger for de smukkeste og mest perfekte finerovergange i vores køkkenfronter. Udover snedkeruddannelse har han også læst designudvikling og entrepreneurship og drømmer om engang at kunne realisere nogle af sine egne designs.
Daniel Grasenack-Tente
Vores verdensmands-snedker: født af tyske forældre, opvokset på New Zealand og nu bosat i Danmark med egen lille familie. Daniel er særlig fokuseret på bæredygtighed, holdbarhed og præcision, hvilket falder godt i hak med vores værdier. Vi nyder især godt af hans ekspertise på CNC’en. Her kan der både kreeres køkkener og basketkurve, hvilket kommer hele teamet til gode.
Louis Axel Froberg

Louis er vores allerførste maskinsnedkerlærling. Som alle vores lærlinge skal han have fingrene støvet godt til med savsmuld og får lov til at snuse til lidt af det hele. Når ikke han kræser om maskinsnedkeriet, kræser han om bøgerne og det intellektuelle og har altid gang i en bog eller to. Faktisk skriver han også lidt selv og arbejder på at skrive den ultimative lærlingebog.

Carla McCollin

Bygningssnedkerlærling. Det er ikke til at se det, men Carla er lidt af en søulk og har rejst over Atlanten og tilbage igen med skoleskibet Georg Stage før snedkerfaget kaldte. Med sit smilende væsen, suger hun erfaring til sig, og måske det ikke er tilfældigt, at hun har valgt en læreplads med kig til vandet..?

Mikael Pedersen
Arbejdsmand. Mikael er en ener. Han kom forbi en vinter for at hjælpe sin gode ven, vores produktionsleder, da der var travlhed på værkstedet. Siden er han blevet en uundværlig del af teamet, hvor han har taget ejerskab over pakkeriet. Mikael er også den, der holder en fest kørende længst, gerne i dyreprint, og er social arrangør af både shelter- og biografture.
Scroll til toppen