Mød teamet

Nicolaj Bo har samlet et hold af ildsjæle med særlig interesse for fagets håndværksmæssige traditioner. Alle har vi en dyb kærlighed til produktet og en fælles vision om at skabe køkkener og møbler, vi kan være stolte af mange årtier ind i fremtiden.


Værksted og tegnestue ligger under samme tag i Sydhavnen, hvilket sikrer et tæt samarbejde gennem både designfase og produktion. Derudover skaber det et helt særligt sammenhold, hvor alle kender alle, og hvor vi hver dag holder en times fælles frokostpause ved langbordet. Her er der både mulighed for at nyde god mad, drøfte igangværende projekter eller tage sig en badetur i kanalen.

Nicolaj Bo
Kreativ direktør og snedkermester. Kompromisløs optimist og stifter af Nicolaj Bo™. Har gået mange år med Bille på værkstedet. Findes nu enten på kontor eller kundebesøg, men sniger sig også lejlighedsvis omkring på værkstedet. Vinterbader og powernapper.
Allan Torp

Salgsleder & Designkonsulent. En ægte design- og bolig connaisseur. Gennem sin blog bungalow5.dk har Allan fundet inspiration og skrevet om design i ind- og udland i mere end 10 år. Han har udgivet bøger samt designet møbler for danske brands. I mødet med kunden trækker han på sine mange indsigter og har en helt særlig sans for at skabe indbydende interiørløsninger.

Silla Pi Svedstrup

Designkonsulent. Silla har en rendyrket kærlighed for æstetisk design og har flere års erfaring fra den danske designbranche, hvor det kreative håndværk har været omdrejningspunktet. Hun har læst til indretningsarkitekt, da hun ikke kunne se en plantegning uden at optimere rumfordeling eller tænke i indretningsmuligheder. Det er netop den nysgerrighed, der giver Silla en særlig sans for at afdække kundens behov i arbejdet med at optimere køkkenets funktionalitet. 

Kirstine Lehmann
Produktudvikler. Kirstine havde sin praktikperiode hos os og gensynsglæden var stor, da hun senere vendte retur, efter nogle år i møbelbranchen. Med sin Nordjyske ro er hun kvinden, der systematisk og præcist får komplekse projekter gjort klar til produktion.
Louise Kragh Olsen
Administration og logistikkoordinator. Louise skaber overblik og tager stafetten i mål både indenfor indkøb, ordrehåndtering og projektkoordinering. Hun griber bolde på kontoret, med både hænder og fødder, og bowler helst med en fadøl i venstre og vinder.
Anne Marie Kobberø

Som uddannet arkitekt har Anne været med i projekter af alle størrelser inden for design og arkitektur. Senest har hun med begejstring kastet sig over rumdesign og møbler. På tegnestuen får hun projekterne til at gå op og sætter sit professionelle præg på vores grafiske fremtræden.

Lars Bille Christensen

Nestor blandt snedkerne. Ham der får alle brikkerne til at falde på plads til sidst og lægger den sidste kærlige hånd på køkkenerne. Han er så omhyggelig, at du får lyst til at beholde ham. De seneste år har han holdt sig på værkstedet og givet sin erfaring videre til nye generationer af montører.

Kai Hempel

Produktionsleder. Kai er vores tyske islæt, der med ’ordnung muss sein’ og et stort smil varetager den daglige ledelse af produktionen. Han er også lidt af et legebarn og bruger gerne frokostpausen på at lufte den hjemmebyggede racerbil eller fiskestangen

Flemming Birk Bitzer

Møbelsnedker. Lak, overflader og finish er Flemmings speciale. Han er manden, der med sit skarpe blik for detaljen, sørger for, at alle køkkenfronter, hylder osv. er toptunet, inden de får den sidste lakering. Nørderiet for de små detaljer tager han med sig hjem, når han tålmodigt former og skaber små grønne bonzai kunstværker.

Dennis Klitgaard

Dennis er en rutineret møbelsnedker fra snedkeriet Rud. Rasmussen, der skaber tætte tapsamlinger og en grad af finish, som vil få dig til at slippe i kæben. Desuden er han to gange nordisk mester i 100 m banesprint på tid: 1,0927 minut.

Nicklas Philip Klemming-Schmidt

Som møbelsnedker har Nicklas ansvaret for vores overfladeafdeling. Med sirlig og sikker hånd forbereder han alle overflader og sørger for de smukkeste og mest perfekte finerovergange i vores køkkenfronter. Udover snedkeruddannelse har han også læst designudvikling og entrepreneurship og drømmer om engang at kunne realisere nogle af sine egne designs.

Daniel Grasenack-Tente

Vores verdensmands-snedker: født af tyske forældre, opvokset på New Zealand og nu bosat i Danmark med egen lille familie. Daniel er særlig fokuseret på bæredygtighed, holdbarhed og præcision, hvilket falder godt i hak med vores værdier. Vi nyder især godt af hans ekspertise på CNC’en. Her kan der både kreeres køkkener og basketkurve, hvilket kommer hele teamet til gode.

Louis Axel Froberg

Louis er vores allerførste maskinsnedkerlærling. Som alle vores lærlinge skal han have fingrene støvet godt til med savsmuld og får lov til at snuse til lidt af det hele. Når ikke han kræser om maskinsnedkeriet, kræser han om bøgerne og det intellektuelle og har altid gang i en bog eller to. Faktisk skriver han også lidt selv og arbejder på at skrive den ultimative lærlingebog.

Scroll to Top