Mød teamet

Nicolaj Bo har samlet et hold af ildsjæle med særlig interesse for fagets håndværksmæssige traditioner. Alle har vi en dyb kærlighed til produktet og en fælles vision om at skabe køkkener og møbler, vi kan være stolte af mange årtier ind i fremtiden.


Værksted og tegnestue ligger under samme tag i Sydhavnen, hvilket sikrer et tæt samarbejde gennem både designfase og produktion. Derudover skaber det et helt særligt sammenhold, hvor alle kender alle, og hvor vi hver dag holder en times fælles frokostpause ved langbordet. Her er der både mulighed for at nyde god mad, drøfte igangværende projekter eller tage sig en badetur i kanalen.

Nicolaj Bo
Kreativ direktør og snedkermester. Kompromisløs optimist og stifter af Nicolaj Bo™. Har gået mange år med Bille på værkstedet. Findes nu enten på kontor eller kundebesøg, men sniger sig også lejlighedsvis omkring på værkstedet. Vinterbader og powernapper.
Malene Bo Harmsen
Administration, HR, PR og alt det andet der følger med. Er akademiker fra RUC og selvlært keramiker. Arbejder med vores visuelle fremtræden og har altid et kritisk øje på aktiviteterne for at holde os på sporet. Deltidsvinterbader og indfører af firmayoga.
Rolf Dylsing Nielsen

Med en baggrund som kok og indehaver af restauranten Madsvinet, har Rolf indtaget en ny fortolkningsvinkel af køkkener, nu som butiks- og eventmanager på Gl. Kongevej. Hans dybtfølte holdning til kvalitet og gode smag danner grundlaget, når han tager imod kunder.

Kevin Hviid

Kevin er arkitekt og har gennem årene beskæftiget sig med design og indretning i mange forskellige sammenhænge og skala. Han har vundet priser for egne møbeldesigns og deltaget i udstillinger på flere forskellige kontinenter. Hans sans for indretning tager han med når han fordyber sig i mulighederne for designet af dit private hjem.

Allan Torp
En ægte design- og bolig connaisseur. Gennem sin blog bungalow5.dk har Allan fundet inspiration og skrevet om design i ind- og udland i mere end 10 år. Han har udgivet bøger samt designet møbler for danske brands. I mødet med kunden trækker han på sine mange indsigter og har en helt særlig sans for at skabe indbydende interiørløsninger.
Malene Berger

Klassisk uddannet arkitekt med international erfaring fra indretning af showrooms for store brands i Asien. De sidste par år er blikket dog vendt mod Danmark og de private hjem. Malene tænker i rum og muligheder og med hende ved din side, får du meget mere end et køkkendesign. Når hun ikke tegner køkkener, skitserer hun på con amore projektet Samsø Havnebad.

Rasmus Nyborg

Møbelsnedker. Ansvarlig for at produktionen holder sit høje niveau, og en ihærdig samler og møbelkender. Er en systematisk snedker, der komponerer smukke finérer til køkkenernes fronter og komponerer processer så ingen kan være i tvivl om resultatet. Rasmus er et lean-menneske på jobbet og i boligen, og så elsker han at sammensætte en god quiz til en fest.

Helene Nilsson

PR og Marketing. Med en personlig kærlighed til kvalitetshåndværk og design holder Helene et skarpt blik på vores historiefortælling og sørger for, at billeder og ord går op i en højere enhed. Hun har kontakten til journalister, stylister og fotografer og viger aldrig en chance for at udbrede historien om dansk kvalitetsdesign.

Andreas Borne

Bygge- og projektkoordinator. Andreas har skiftet Bornholms rå natur ud med København for at blive en del af Nicolaj Bo. Med flere uddannelser i baggagen – tømrer, erhvervspædagog og selvudlært guitarbygger – har han flere kvaliteter at trække på, når der skal holdes snor i projekterne.

Sune Bundgaard Rasmussen

Bygge- og projektkoordinator. Sune er som Lucky Luke med en mobil. Han holder kontakten til relevante håndværkere omkring byggeprojekter. Han nægter at hoppe i en habit men foretrækker arbejdstøj, så han altid kan gribe værkstøjet, hvis en montage kræver ekstra bemanding.

Anne Marie Kobberø

Som uddannet arkitekt har Anne været med i projekter af alle størrelser inden for design og arkitektur. Senest har hun med begejstring kastet sig over rumdesign og møbler. På tegnestuen får hun projekterne til at gå op og sætter sit professionelle præg på vores grafiske fremtræden.

Claes Hammer Kristensen

Claes er uddannet designingeniør og er den tekniske udvidelse af tegnestuen, så mekaniske ønsker klart bliver omsat til virkelighed. Claes evner at sætte snedkernes hverdag på let forståelig opskrift og er da også er ivrig bageentusiast.

Louise Kragh Olsen

Administration og logistikkoordinator. Louise skaber overblik og tager stafetten i mål både indenfor indkøb, ordrehåndtering og projektkoordinering. Hun griber bolde på kontoret, med både hænder og fødder, og bowler helst med en fadøl i venstre og vinder.

Andreas Nathan

Produktionsleder og møbelsnedker. Har det rolige overblik over cnc’ens logik og talrige projekter. Andreas kender altid en der kan fikse ting – hvis ikke selv han kan. Seniormedlem af vinterbadeklubben.

Lars Bille Christensen

Nestor blandt snedkerne. Ham der får alle brikkerne til at falde på plads til sidst og lægger den sidste kærlige hånd på køkkenerne. Han er så omhyggelig, at du får lyst til at beholde ham. De seneste år har han holdt sig på værkstedet og givet sin erfaring videre til nye generationer af montører.

Rasmus Kjær Larsen

Møbelsnedker og overmontør. Rasmus er ateistisk viking for slagsmålets og håndværkets skyld, og er samtidig en ivrig samler af motoriseret værktøj. Er indehaver af det højeste private Festo-tårn vi kender. Senere har han også udviklet en passion for bagværk – selv vikinger kan jo blive socialiserede.

Dennis Klitgaard

Dennis er en rutineret møbelsnedker fra snedkeriet Rud. Rasmussen, der skaber tætte tapsamlinger og en grad af finish, som vil få dig til at slippe i kæben. Desuden er han to gange nordisk mester i 100 m banesprint på tid: 1,0927 minut.

Niels Tyge

Niels er møbelsnedker og med en baggrund som iværksætter i en alder af 13-14 år, er han den der nu gennemfører et generationsskifte på cnc’en. Han er den mest rolige af os alle, men gør det både som speedwaykører og rutineret på cyklist på en ethjulet cykel.

Mikkel Vestergaard Thomsen

Mikkel er er en garvet maskinsnedker, der med undtagelse af et par års sviptur til ’den rigtige’ verden har været med helt fra starten. Han styrer CNC’en med hård hånd og sørger for, at maskineriet gør sit arbejde ordentligt. Mikkel er ikke bleg for at stå i køkkenet og frokosten byder gerne på veltilberedt ragout eller chili con carne, når han er på frokostholdet.

Kai Hempel
Møbelsnedker. Kai er vores tyske islæt, der med ’ordnung muss sein’ og et stort smil holder styr på vores lakværksted. Han er fuld af godt humør og ideer til, hvordan vi kan optimere på vores processer. Han er også lidt af et legebarn og bruger gerne frokostpausen på at lufte den hjemmebyggede racerbil eller fiskestangen.
Flemming Birk Bitzer
Møbelsnedker. Lak, overflader og finish er Flemmings speciale. Han er manden, der med sit skarpe blik for detaljen, sørger for, at alle køkkenfronter, hylder osv. er toptunet, inden de får den sidste lakering. Nørderiet for de små detaljer tager han med sig hjem, når han tålmodigt former og skaber små grønne bonzai kunstværker.
Nicklas Philip Klemming-Schmidt
Som møbelsnedker har Nicklas ansvaret for vores overfladeafdeling. Med sirlig og sikker hånd forbereder han alle overflader og sørger for de smukkeste og mest perfekte finerovergange i vores køkkenfronter. Udover snedkeruddannelse har han også læst designudvikling og entrepreneurship og drømmer om engang at kunne realisere nogle af sine egne designs.
Nicolaj Engelbreth Nielsen
Er møbelsnedker af uddannelse, men er hos os blevet mesteroplært til at varetage CNC’en. Her hjælper han med at skabe et kontinuerligt flow i udfræsningen af Nicolaj Bo signaturhåndtaget. Før han kastede sig over træhåndværket arbejdede han med grafik og hjemmesidedesign, så lysten til at designe og skabe noget fra bunden har altid været der.
Katrine Jørgensen
Katrine er en af vores dygtige møbelsnedkerlærlinge. Hun har altid haft en kreativ åre, og da yndlingsfaget i skolen var sløjd, lå det lige for, at det sirlige snedkerarbejde skulle være hendes fremtidige levebrød. Hendes kreativitet er ikke til at stoppe og får frit spil i tegnerier, malerier og senest gennem showdans.
Carla McCollin
Bygningssnedkerlærling. Det er ikke til at se det, men Carla er lidt af en søulk og har rejst over Atlanten og tilbage igen med skoleskibet Georg Stage før snedkerfaget kaldte. Med sit smilende væsen, suger hun erfaring til sig, og måske det ikke er tilfældigt, at hun har valgt en læreplads med kig til vandet..?
Louis Axel Froberg
Louis er vores allerførste maskinsnedkerlærling. Som alle vores lærlinge skal han have fingrene støvet godt til med savsmuld og får lov til at snuse til lidt af det hele. Når ikke han kræser om maskinsnedkeriet, kræser han om bøgerne og det intellektuelle og har altid gang i en bog eller to. Faktisk skriver han også lidt selv og arbejder på at skrive den ultimative lærlingebog.
Elias Haslund-Gjerrild
Arbejdsmand. Elias agerer blæksprutte i produktionen og giver en ekstra hånd, hvor der er brug for det. Om det er slibning af kanter, pakning af færdige produkter eller at hjælpe vores montører – Elias klarer det! Samtidig grubler han over, hvordan verden kan blive mere bæredygtig. Det har resulteret i firmaet GodTid, der producerer upcycling brugskunst.
Scroll til toppen