Snedkerkøkkenet Nebbegårdsbakken

Egetræ og koksgrå linoleum. Vi har designet dette snedkerkøkken til et funkishus med udsigt over Utterslev Mose i København.

Nebbegårdsbakken er udført i egetræ med overflader i koksgrå linoleum og en gedigen bordplade i rustfrit stål. Nebbegårdsbakken er udført i egetræ med overflader i koksgrå linoleum og en gedigen bordplade i rustfrit stål. Vi har valgt at lave en bordpladedybde på 80 cm, så der er plads til at stille fra ind mod væggen, når man arbejder i køkkenet. Klinkerne er vintage. Ejerne valgte køkkenet som led i en generel renovering af huset, hvor også rummenes inddelinger blev ændret og gulvet udskiftet.

Jeg kunne godt lide, at der i det oprindelige køkken var en stor bevidsthed om kvalitet. Og jeg ville gerne have et køkken, der, som det gamle, kan holde i 50 år. Men med et udtryk, der passer til vores tid

Marie, ejer af Nebbegårdsbakken

 
 
Nebbegårdsbakken er udført i egetræ med overflader i koksgrå linoleum og en gedigen bordplade i rustfrit stål.
Snedkerkøkkenet nebbegårdsbakken - i eg og koksgrå linoleum - af Nicolaj Bo™

Det sorte snedkerkøkken på Nebbegaardsbakken - designet og produceret af Nicolaj Bo™ - København Nebbegårdbakken blev i foråret vist i Bo Bedre. Her kan du se hele artiklen, som bla. indeholder følgende beskrivelse:

Ved at åbne mod spisestuen og stuen og sætte et matsort Nicolaj Bo-køkken ind er det lykkedes at skabe et dejligt rum. (…) Selve køkkenet er snedkerlavet fra Nicolaj Bo i et råt udtryk, der passer til betongulvet, stålbord-pladen og de hvide fliser på væggen.

Bo Bedre 4/2014

Nebbegårdsbakken er udført i egetræ med overflader i koksgrå linoleum og en gedigen bordplade i rustfrit stål.

Se også

Snedkerkøkkenet Rahbeks Allé - designet og produceret af Nicolaj Bo™Rahbeks Allé

Eg og blå linoleum

Snedkerkøkken, hexagonfliser og led belysning fra hylde. Design i egetræ og pewtergrå linoleum - af køkkensnedker Nicolaj Bo, KøbenhavnØster Søgade

Eg og pewtergrå linoleum

Henrikshave

Oregon pine og blågrå linoleum