Plejeprodukter

Plejeprodukter

Ved aflevering er vore møbler færdigbehandlede og klare til brug. Vi anvender ofte naturmaterialer som træ og linoleum, som patinerer med årene og som kræver vedligeholdelse.

Hvis du er i tvivl om hvordan du plejer et køkken eller snedkermøbel er du velkommen til at kontakte os.

Betingelser når du handler hos os - Nicolaj Bo™

Vores plejemidler

Vi anbefaler at Nicolaj Bo™ møbler plejebehandles 3 måneder efter ibrugtagning og efterfølgende minimum en gang hvert halve år. Behandlingen gentages oftere ved køkkenborde og steder, som ofte er i kontakt med vand eller berøring.

Møbler i forskellige materialer og med forskellige overfladebehandlinger bør behandles forskelligt. Vi anbefaler brug af plejeprodukter fra Guardian Protection Products, som udvikler og
producerer pleje- og vedligeholdelsesprodukter hovedsaglig til møbelbranchen, både udfra hensyn til miljø og brugervenlighed.
Hvis du er i tvivl om hvordan du plejer et køkken eller snedkermøbel er du velkommen til at kontakte os.

Guardian Ædeltræsolie, 600 ml.

Guardian Ædeltræsolie anvendes til vedligeholdelse af ubehandlede eller olierede møbler i hårde træsorter som bøg, ask, eg, teak, merbau og lignende. Den terpentinfrie olie er baseret på de fineste og reneste olier, virker vandafvisende og beskytter træet mod udtørring.

Guardian Ædeltræsolie er testet af Teknologisk Institut og tildelt Indeklimamærket

Producent: Guardian

Guardian Laminatrens, 500 ml.

Guardian Laminatrens anvendes til rengøring og opfriskning af laminatoverflader (vinyl, plast og formica), hvor det renser overfladen samt tilfører beskyttende hinde. Guardian Laminatrens er af miljø- og sikkerhedshensyn fremstillet med kulsyre som drivmiddel.

Producent: Guardian

Guardian Stålrens, 500 ml.

Guardian Stålrens renser og beskytter rustfrit stål og andre blanke metaloverflader mod oxidering og korrosion. Pletter, fingeraftryk og fedt fjernes nemt og effektivt. Guardian Stålrens er af miljø- og sikkerhedshensyn fremstillet med kulsyre som drivmiddel.

Producent: Guardian

Guardian Linoleum Sæbe, 500 ml.

Guardian Linoleum Sæbe er specielt udviklet til både at rense og beskytte linoleumsoverflader. Linoleum er et naturprodukt, der kræver en grundig og regelmæssig pleje for at bevare sine naturlige egenskaber

Guardian Linoleum Sæbe er testet af Teknologisk Institut og tildelt Indeklimamærket.

Producent: Guardian

  Købsinformation 

Plejeprodukter

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Yderligere information

Vægt5 kg