I vores arbejde med køkkendesign og indretning af rum, udvikler vi ofte unikke løsninger. Nogle af dem, har vi gjort til en lille familie af serieproducerede møbler. De tager alle sammen udgangspunkt i vores gode håndværk, og det materialeunivers vi holder af.

Nicolaj Bo ™ skaber snedkerkøkkener og inventar med udgangspunkt i dit hjem. Vi betragter køkkenet som et snedkermøbel, som fortjener samme omhu og finish som andre møbler i dit hjem. Vi tager fat i netop dine rum og de linjer, der kendetegner dem. Vi skaber møbler i det felt, hvor dine ønsker møder vores erfaring med køkkenproduktion og design. Det er en luksus ikke bare i materialer, men især i funktionalitet og pasform.

Vi tager afsæt i minimalistiske, stilrene køkkener med og uden greb. Fælles for dem er et elegant, roligt og enkelt udtryk. Det er vores håndværksmæssige omhu og gennemtænkte design, der sikrer kvaliteten og holdbarheden.

Vores lokale produktion, som er placeret i forbindelse med vores tegnestue i København, sikrer den optimale tilpasning af køkkenet under hensyn til design og æstetik. Vi udarbejder alt lokalt, men leverer køkkener til hele Europa.

Ring 26 13 68 15 for at høre mere om dine muligheder, eller book et gratis møde herunder. Så kan vi forberede os på alle dine spørgsmål.