Proces og priser

Proces og priser

Når vi designer de enkelte køkkener tager vi udgangspunkt i dine ønsker og proportionerne i dit rum.

Hvordan vi gør, hvad vi kan hjælpe dig med og hvad det koster, kan du læse om her.

 

Snedkerkøkkenet Enghave Passage - design og produktion af Nicolaj Bo™

Proces

Start med at reservere et møde i vores showroom, så hjælper vi med resten, indtil den sidste skrue sidder fast.

 

Før du vælger:

Kom og se vores køkkener i showroomet. Et billede fortæller ikke alt og vi vil gerne fortælle dig om vores produkter og have dig til at opleve dem selv.

Layoutet til dit køkken kan vi lave i fællesskab. Vi har stor erfaring med design, rumdisponering, og den konkrete ombygningsproces, så vi vil gerne bidrage med ideer, for at nå det bedste resultat.
Medbring gerne en opmåling og nogle billeder.

Prisen på et køkken kan vi beregne efter første møde, så du umiddelbart efter kan få tilsendt et overslag. Det kan omfatte køkken, hvidevarer, levering og montage.

 

Når du har valgt:

Designet af et nyt køkken tager udgangspunkt i dit hjem. Hvis du bor i nærheden af København, holder vi et møde hos dig, hvor vi også måler op. Hvis du bor længere væk, har vi vejledninger til hvilke mål vi skal bruge, og så tager vi afsæt i billeder af dit hjem.

 

Mens du venter:

Nu designer vi dit køkken i detaljer, laver en endelig ordrebekræftelse med leveringsdato. Vi skal som regel bruge 8-12 uger fra ordredato, før vi kan påbegynde montering af køkkenet. Montagen varer ca. 1 uge. Produktionstiden på et køkken varierer efter sæson, så kom hellere i god tid.

 

Når montagen går i gang, skal rummene være klargjort, så installationer og malerarbejde er færdigt. El- og vvs-installationer vil være definerede på vore tegninger, så dine håndværkere kan følge dem.

Vi tilbyder at projektere ombygningen, hvis du ikke har tid, eller ikke er tryg ved at gøre det selv. Så beskriver vi i fællesskab dine ønsker til projektet og indhenter tilbud fra en entreprenør, hvis kvalitet vi kan stå inde for.

 

 


Priser

Prisniveauet spænder meget bredt på vores køkkenprojekter. Materialer, størrelse, specielle funktionaliteter og valg af bordplade er alle faktorer, der gør dit projekt unikt og har indflydelse på prisen. Vi vil derfor gerne invitere til en snak på telefon eller i en af vores butikker om netop dit projekt og dine drømme.

 

Besøg en af vores butikker for inspiration eller bliv ringet op af en af vores indretningsarkitekter. Se vores kontaktoplysninger her og lad os få en løs snak, om hvordan vi kan hjælpe dig videre i processen.

 

Vi ønsker at flest mulige skal få glæde af vores unikke produkter og vi kan matche meget forskellige budgetter, pga de mange kombinationsmuligheder af materialer og inventarløsninger.