Proces og priser

Proces og priser

Når vi designer de enkelte køkkener tager vi udgangspunkt i dine ønsker og proportionerne i dit rum.

Hvordan vi gør, hvad vi kan hjælpe dig med og hvad det koster. Det kan du læse om her.

 

Snedkerkøkkenet Enghave Passage - design og produktion af Nicolaj Bo™

Proces

Start med at reservere et møde i vores showroom, så hjælper vi med resten, indtil den sidste skrue sidder fast.

 

Før du vælger:

Kom og se vores køkkener i showroomet. Et billede fortæller ikke alt og vi vil gerne fortælle dig om vores produkter og have dig til at opleve dem selv.

Layoutet til dit køkken kan vi lave i fællesskab. Vi har stor erfaring med design, rumdisponering, og den konkrete ombygningsproces, så vi vil gerne bidrage med ideer, for at nå det bedste resultat.
Medbring gerne en opmåling og nogle billeder.

Prisen på et køkken kan vi beregne efter første møde, så du umiddelbart efter kan få tilsendt et overslag. Det kan omfatte køkken, hvidevarer, levering og montage.

 

Når du har valgt:

Designet af et nyt køkken tager udgangspunkt i dit hjem. Hvis du bor i nærheden af København, holder vi et møde hos dig, hvor vi også måler op. Hvis du bor længere væk, har vi vejledninger til hvilke mål vi skal bruge, og så tager vi afsæt i billeder af dit hjem.

 

Mens du venter:

Nu designer vi dit køkken i detaljer, laver en endelig ordrebekræftelse med leveringsdato. Vi skal som regel bruge 8-12 uger fra ordredato, før vi kan påbegynde montering af køkkenet. Montagen varer ca. 1 uge. Produktionstiden på et køkken varierer efter sæson, så kom hellere i god tid.

 

Når montagen går igang, skal rummene være klargjort, så installationer og malerarbejde er færdigt. El- og vvs-installationer vil være definerede på vore tegninger, så dine håndværkere kan følge dem.

Vi tilbyder at projektere ombygningen, hvis du ikke har tid, eller ikke er tryg ved at gøre det selv. Så beskriver vi i fællesskab dine ønsker til projektet og indhenter tilbud fra en entreprenør, hvis kvaltiet vi kan stå inde for.

 

 


Priser

Her kan du se eksempler på hvad vore køkkener koster. De vil altid blive lavet specielt til dig og udstyret som du vil have dem.

Eksemplerne kan bruges som inspiration. De omfatter det komplette køkken med bordplader, ekskl. armatur, hårde hvidevarer og montering.
 

Priseksempel på et snedkerkøkken fra Nicolaj Bo™

Grundkøkkenet

Inspirationen til det lille køkkenrum. Køkkenet består af ét højskab og fem underskabe. Det indeholder fire træskuffer og ét skraldeudtræk

Laminat
Linoleum
Finér / træbordpl.
Sort eg / stenbordpl.

kr 103.500,-
kr 115.000,-
kr 138.000,-
kr 172.500,-

Priseksempel på snedkerkøkken fra Nicolaj Bo™

Hjørnekøkkenet

Inspirationen til det mellemstore køkkenrum. Køkkenet består af ét højskab og syv underskabe. Det indeholder fire træskuffer og ét skraldeudtræk.

Laminat
Linoleum
Finér / træbordpl.
Sort eg / stenbordpl.

kr 126.500,-
kr 140.000,-
kr 172.500,-
kr 225.000,-

Priseksempel på et snedkerkøkken fra Nicolaj Bo™

Det klassiske køkken

Inspirationen til det mellemstore køkkenrum. Køkkenet består af to højskabe, to overskabe og fem underskabe. Det indeholder seks træskuffer og ét skraldeudtræk.

Laminat
Linoleum
Finér / træbordpl.
Sort eg / stenbordpl.

kr 145.000,-
kr 157.000,-
kr 190.000,-
kr 230.000,-

Priseksempel på et snedkerkøkken fra Nicolaj Bo™

Det rummelige køkken

Inspirationen til det store, åbne køkkenrum. Køkkenet består af fire højskabe og en køkkenø med syv underskabe. Det indeholder syv træskuffer og ét skraldeudtræk

Laminat
Linoleum
Finér / træbordpl.
Sort eg / stenbordpl.

kr 190.000,-
kr 207.000,-
kr 248.000,-
kr 299.000,-

Prisen omfatter det komplette køkken med bordpladser og vask (ekskl. armatur).
Vi tilbyder hvidevarepakker fra 25.000 kr. samt montering fra 30.000 kr.