Snedkerkøkkenet
Sct Thomas Allé

Dette snedkerkøkken, som bor på Sct. Thomas Allé, er tilpasset boligens specielle mål og rum. Vi gik utraditionelt til værks for at skabe lys, lethed og sammenhæng i den game lejlighed.

Snedkerkøkkenet Sct. Thomas Allé, København

Dette snedkerkøkken, som bor på Sct. Thomas Allé , er tilpasset boligens specielle mål og rum. Vi gik utraditionelt til værks for at skabe lys, lethed og sammenhæng i den game lejlighed.

Ved at udvide køkkenet og fjerne væggen til det gamle spisekammer blev der plads til en ny spisekrog med godt lysindfald og tilhørende slagbænk. Slagbænken er lavet i askefiner og spisebordet, som også er designet specielt til rummet, er i asketræ med lys linoleum.

Udvidelsen skabte i sig selv ny plads i lejligheden, men ombygningen omfattede også et mere udadvendt køkken: Her blev væggen mellem køkken og gang revet ned og erstattet af et tresidet møbel med flere funktioner. Møblet fungerer som rumdeler med sine åbne gangvendte dobbeltreoler og det høje koksfarvede opbevaringsskab på køkkensiden.

Selve køkkenet er beklædt i koksfarvet linoleum. Grebene er indfræset i linoleumsfronterne og bordpladen er i massiv ask. Overskabet er i asketræsfiner med skydelåger i tre etager i opal akryl.

Sort minimalistisk snedkerkøkken
Snedkerkøkken designet og produceret af Snedkeriet Nicolaj Bo, København
 
 

 

Sct. Thomas Allé blev i foråret vist i Boligliv med følgende beskrivelse:

“Et specialbygget skabsmøbel og bænk blev løsningen, da et rum med meget lidt plads og lutter skæve vinkler skulle opfylde ejernes drøm om et funktionelt køkken med plads til spisekrog og masser af opbevaring.

Marie Louise Sjølie og hendes kæreste kunne ikke finde et elementkøkken, der passede til den gamle lejligheds skæve kroge og mål. Heldigvis fandt de Nicolaj Bo, som har specialiseret sig i køkkener, der kræver specialløsninger. Og han tænkte netop så kreativt, at det lykkedes at få alle familiens ønsker opfyldt.

Boligliv 3/2014

Nicolaj Bo snedkerkøkkenet Sct. Thomas Allé i Boligliv

Se også

Henrikshave

Oregon pine og blågrå linoleum

Svanholmsvej

Egetræ og blå linoleum

Snedkerkøkkenet Steen Blichersvej - af Nicolaj Bo™Steen Blichersvej

Grebsløst i oregon pine