Søg
Close this search box.

Møbler

Nogle af de unikke løsninger vi gennem tiden har skabt til private projekter, har vi samlet til en fast kollektion. Den består bl.a. af borde, reoler og hylder i varierende standardmål. Når vi arbejder i standardmål, kan vi have møblerne klar til dig med en forholdsvis kort leveringstid. Møblerne kan bestilles via vores webshop, men du er også velkommen i vores butikker, hvor flere af møblerne er en del af udstillingen. Vi tilbyder også enkelte af møblerne på special mål som reoler og walk-in system.

Materialerne

Møblerne i vores faste kollektion tager udgangspunkt i det ærlige håndværk, og de naturlige materialer vi holder så meget af. Vi arbejder fortrinsvis i eg og linoleum – med forskellige behandlinger af træet kan der opnås flere udtryk.

Helheden i designet

Alle vores møbler er opstået i arbejdet med eksisterende projekter, hvor vi efter kundens ønske har designet unikke løsninger til at imødekomme et konkret behov. Af den grund passer designsene i deres komposition og udtryk naturligt til vores køkkenløsninger. 

 

Enkelhed og tidløshed er kendetegnende for alle vores designs, så selv om møblerne er designet til at passe til vores køkkener, er de så tilpas underspillet i deres udtryk, at de passer til stort set enhver indretningsstil.

Andre rum

At lade designet fra køkkenet gå igen gennem badeværelse, garderobe eller stue giver et flot sammenhængende udtryk i boligen. For os er processen den samme, og vi kan hjælpe med indretningsløsninger til alle rum i din bolig.

Webshop

Få det samlede overblik over vores møbelkollektion med priser samt produktspecifikationer og bestil direkte via vores webshop.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.