Møbler

Nogle af de unikke løsninger vi gennem tiden har skabt til private projekter, har vi samlet til en fast kollektion. Den består bl.a. af borde, reoler og hylder i varierende standardmål. Når vi arbejder i standardmål, kan vi have møblerne klar til dig med en forholdsvis kort leveringstid.

Alle møblerne i vores faste kollektion tager udgangspunkt i det ærlige håndværk, og de materialer vi holder så meget af.

Andre rum

At lade designet fra køkkenet gå igen gennem badeværelse, garderobe eller stue giver et flot sammenhængende udtryk i boligen. For os er processen den samme, og vi kan hjælpe med indretningsløsninger til alle rum i din bolig.

Webshop

Få det samlede overblik over vores møbelkollektion med priser samt produktspecifikationer og bestil direkte via vores webshop.

Mød os

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, ringe eller aftale et online møde. Vores indretningsarkitekter er klar til at inspirere eller vejlede i forhold til konkrete ideer samt pris og budget. Sammen designer vi dit unikke snedkerkøkken.

Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Lad os holde kontakten og løbende inspirere dig

med nyt fra Nicolaj Bos univers.

Presse

Billeder kan downloades i vores mediebank.

For yderligere information om vores koncept og produkter kontakt: pr@nicolajbo.dk.

Scroll til toppen