Culture Club Kitchen

Farverigt og legende

Culture club

Farverigt og legende

Culture Club Kitchen er lillebroren i familien – det bygger på vores grundlæggen filosofi om funktionalitet og design, men i en enklere version. Valgmulighederne og detaljeringsgraden er afgrænset sammenlignet med vores andre køkkener. Det gør køkkenet enklere at producere og dermed mere prisvenligt.

Culture Club Kitchen

Eg og farvet Formica er de gennemgående materialer i Culture Club køkkenet. Formica fås i et væld af farver, og der lægges derfor naturligt op til at skabe sin helt egen unikke, legende køkkenkombination.

Culture Club Kitchen

Eg og farvet Formica er de gennemgående materialer i Culture Club køkkenet. Formica fås i et væld af farver, og der lægges derfor naturligt op til at skabe sin helt egen unikke, legende køkkenkombination.

Detaljer

Culture Club køkkenet har en 20 mm bordplade, der ligger lidt frem foran lågerne og taler sammen med de udvendige greb. Hjørnerne er afrundet, hvilket tilføjer køkkenet sit eget særkende.


Unikt for dette køkken er det udvendige trægreb, der har samme grafiske udtryk som vores integrerede signaturgreb.


Åbne reoler fungerer i Culture Club Kitchen som overskabe. Her er der også mulighed for at skabe sin helt egen komposition af vores forskellige reolelementer.

Culture Club materialer

Læs mere om de typiske materialer

Træ

I Culture Club Kitchen er bordpladen som standard i massivtræ og gavle og sokkel i egetræsfinér. Det er også muligt at vælge egetræsfinér til køkkenets fronter. Til det bruger vi kvartskåret egetræsfinér, hvilket giver et ensartet og roligt udtryk i træet. Finéren til køkkenets fronter udvælges nøje, så træets årer har et kontinuerligt forløb gennem køkkenet. En finesse, der normalt ikke tages højde for i de billigere køkkenlinjer.

Laminat

Laminat har en lukket og glat overflade, der er ekstra slidstærk og vedligeholdelsesfri. Farveudvalget er stort, og de fremstår mere klare end fx linoleumsfarverne. Vi anvender kun en kraftig og gennemfarvet Formica laminat. Det store farveudvalg lægger op til, at man i Culture Club køkkenet kan få udlevet enhver farvedrøm – om det skal være ensfarvet eller man vil arbejde med forskellige farver gennem køkkenet.

Natursten

Hvis man vil opgradere sit Culture Club Kitchen er en bordplade i natursten et godt valg. Natursten er et råmateriale med en unik struktur og følsomhed, der med tiden vil patinere. Hver sten har sin egen individuelle aftegning af mønstre, årer og flammer, der udgør en del af materialets charme. Natursten findes i mange farver og strukturer, hvilket gør det muligt at finde det perfekte match til både det farverige og monokrome Culture Club Kitchen.

Reebergsvej

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken.

Mød os

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, ringe eller aftale et online møde. Vores indretningsarkitekter er klar til at inspirere eller vejlede i forhold til konkrete ideer samt pris og budget.  Sammen designer vi dit unikke snedkerkøkken.

Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Lad os holde kontakten og løbende inspirere dig

med nyt fra Nicolaj Bos univers.

Presse

Billeder kan downloades i vores mediebank.

For yderligere information om vores koncept og produkter kontakt: pr@nicolajbo.dk.

Scroll til toppen