Søg
Close this search box.

Culture Club Kitchen

Farverigt og legende

Culture Club Kitchen

Farverigt og legende

Culture Club Kitchen er vores farverige og legende køkkenlinje. Køkkenet bygger på vores grundlæggende filosofi om funktionalitet og design, men i en enklere version – derfor kan vi tilbyde det til en lavere pris. Det er et helstøbt koncept, hvor alt er produceret og leveret af Nicolaj Bo, med et design, der er gennemtænkt fra inderst til yderst.

Culture Club Kitchen

Eg og farvet laminat er de gennemgående materialer i Culture Club køkkenet. Laminaten fås i et væld af farver, og der lægges derfor naturligt op til at skabe sin helt egen unikke, legende køkkenkombination.

Culture Club Kitchen

Eg og farvet laminat er de gennemgående materialer i Culture Club køkkenet. Laminat fås i et væld af farver, og der lægges derfor naturligt op til at skabe sin helt egen unikke, legende køkkenkombination.

Culture club køkken

Detaljer

Culture Club køkkenet har en 20 mm bordplade, der ligger lidt frem foran lågerne og taler sammen med de udvendige greb. Hjørnerne er afrundet, hvilket tilføjer køkkenet sit eget særkende.


Unikt for dette køkken er det udvendige trægreb, der har samme grafiske udtryk som vores integrerede signaturgreb.

Modulerne i Culture Club køkkenet kan kombineres med åbne nicher og reoler, så det er muligt at skabe en komposition, der passer perfekt til din stil og køkkenrum.

Culture Club materialer

Læs mere om de typiske materialer

Snedkerkøkken træ typer

Træ

Culture Club køkkenet har egetræ som sin eneste træsort. Inderskabene laves i en lys grå melaminplade med en egetræsforkant. Som standard kommer Culture Club køkkenet med sokkel, gavle og bordplader i egetræ. Fronterne i køkkenet er altid beklædt med melamin på bagsiden. 

Laminat

Laminat er et naturligt materiale bestående af mange lag papir, der bliver limet sammen under højt tryk. På oversiden lægges et dekorlag, som oftest er i klare farver. Laminat er et yderst slidstærkt, fugtfast og antibakterielt materiale. Vi bruger en klassisk laminat og har udvalgt 16 farver, som vi  man frit kan kombinere, så man kan designe alt fra det stilrene monokrome køkken til den personlige farveeksplosion.  

Natursten

Hvis man vil opgradere sit Culture Club Kitchen er en bordplade i natursten et godt valg. Natursten er et råmateriale med en unik struktur og følsomhed, der med tiden vil patinere. Hver sten har sin egen individuelle aftegning af mønstre, årer og flammer, der udgør en del af materialets charme. Natursten findes i mange farver og strukturer, hvilket gør det muligt at finde det perfekte match til både det farverige og monokrome Culture Club Kitchen.

Køkken designs

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.