Culture Club Kitchen

Farverigt og legende

Culture club

Farverigt og legende

Culture Club Kitchen er lillebroren i familien – det bygger på vores grundlæggende filosofi om funktionalitet og design, men i en enklere version. Valgmulighederne og detaljeringsgraden er afgrænset sammenlignet med vores andre køkkener. Det gør køkkenet enklere at producere og dermed mere prisvenligt.

Culture Club Kitchen

Eg og farvet Formica er de gennemgående materialer i Culture Club køkkenet. Formica fås i et væld af farver, og der lægges derfor naturligt op til at skabe sin helt egen unikke, legende køkkenkombination.

Culture Club Kitchen

Eg og farvet Formica er de gennemgående materialer i Culture Club køkkenet. Formica fås i et væld af farver, og der lægges derfor naturligt op til at skabe sin helt egen unikke, legende køkkenkombination.

Detaljer

Culture Club køkkenet har en 20 mm bordplade, der ligger lidt frem foran lågerne og taler sammen med de udvendige greb. Hjørnerne er afrundet, hvilket tilføjer køkkenet sit eget særkende.


Unikt for dette køkken er det udvendige trægreb, der har samme grafiske udtryk som vores integrerede signaturgreb.


Åbne reoler fungerer i Culture Club Kitchen som overskabe. Her er der også mulighed for at skabe sin helt egen komposition af vores forskellige reolelementer.

Culture Club materialer

Læs mere om de typiske materialer

Træ

Culture Club køkkenet har egetræ som sin eneste træsort. Inderskabene laves enten i en lys grå melaminplade med en egetræsforkant, eller i en ægte, matlakeret egetræsfinér. Som standard kommer Culture Club køkkenet med sokkel, gavle og bordplader i egetræ. Fronterne i køkkenet er altid beklædt med finér på bagsiden. Man kan også vælge at have egetræsfinér på forsiden, hvor man vil kunne se finérens lodrette forløb gennem køkkenet.

Laminat

Laminat er et naturligt materiale bestående af mange lag papir, der bliver limet sammen under højt tryk. På oversiden lægges et dekorlag, som oftest er i klare farver. Laminat er et yderst slidstærkt, fugtfast og antibakterielt materiale. Vi bruger den klassiske Formica laminat og har udvalgt 32 farver, som man frit kan kombinere, så man kan designe alt fra det stilrene hvide køkken til den personlige farveeksplosion.  

Natursten

Hvis man vil opgradere sit Culture Club Kitchen er en bordplade i natursten et godt valg. Natursten er et råmateriale med en unik struktur og følsomhed, der med tiden vil patinere. Hver sten har sin egen individuelle aftegning af mønstre, årer og flammer, der udgør en del af materialets charme. Natursten findes i mange farver og strukturer, hvilket gør det muligt at finde det perfekte match til både det farverige og monokrome Culture Club Kitchen.

Reebergsvej

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken.

Mød os

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, ringe eller aftale et online møde. Vores indretningsarkitekter er klar til at inspirere eller vejlede i forhold til konkrete ideer samt pris og budget. Sammen designer vi dit unikke snedkerkøkken.
Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Lad os holde kontakten og løbende inspirere dig

med nyt fra Nicolaj Bos univers.

Presse

Billeder kan downloades i vores mediebank. For yderligere information om vores koncept og produkter kontakt: pr@nicolajbo.dk.
 
Scroll til toppen