Couture

Luksuriøst og kosmopolitisk

Couture

Luksuriøst og kosmopolitisk

Det udtryksfulde mørke træ, metaller og de unikke overflader skaber en stemning af international eksklusivitet i Nicolaj Bo Couture køkkenet.

Couture

I Couture køkkenet arbejder vi med specielle overflader, ofte røget eller oxideret egetræ. Bearbejdningen fremkalder den dybe, mørke farve og understøtter træets natur. Sammensat med rå stål, messing eller naturligt marmor skabes et unikt og skulpturelt udtryk.

Couture

I Couture køkkenet arbejder vi med specielle overflader, ofte røget eller oxideret egetræ. Bearbejdningen fremkalder den dybe, mørke farve og understøtter træets natur. Sammensat med rå stål, messing eller naturligt marmor skabes et unikt og skulpturelt udtryk.

Detaljer

Vi bruger marmor eller natursten som bordplade i Couture køkkenet. Stenen bearbejder vi med højeste grad af finesse. Kanten skæres i en 45 graders vinkel, hvilket får den ellers tunge stenplade til at syne let og svævende. Materialerne og mødet mellem træ og sten er omhyggeligt afstemt, så køkkenet får et heltstøbt, monolitisk udtryk.

Pocket-doors giver en flydende overgang til køkkenets luksusrum. Vi integrerer dem i designet af dit køkken, så der skabes rum til den skjulte kaffestation, te-rummet eller til et værksted for køkkenets maskinpark. En gennemtænkt detalje, der gør køkkenstemningen ekstra luksuriøs.

Couture materialer

Læs mere om de typiske materialer

Træ

Egetræ er et fremtrædende materiale i Couture køkkenet. Vi bruger finér på fronterne i den mest udtryksfulde planskårne form, hvor træets åretegninger kommer til sin fulde ret – naturligt, røget eller oxideret. Forarbejdningen af egetræet frembringer de dybe mørke nuancer og lader åretegningerne stå endnu tydeligere frem. Oftest arbejder vi med en kombination af den mørke og lyse eg. Det giver en flot kontrast mellem køkkenets ydre og indre.

Natursten

Natursten er et råmateriale med en unik struktur og følsomhed, der med tiden vil patinere. Hver natursten har sin egen individuelle aftegning af mønstre, årer og flammer, der udgør en naturlig del af materialets charme. Vores dygtige leverandør forarbejder det rå materiale til elegante og levende bordplader. Hver natursten er unik, og du har som kunde mulighed for at udvælge dine råplader forud for produktionen.

Messing & Stål

Messing er et blandingsmateriale af zink og kobber, der med køkkenets brug vil patinere og ændre udtryk. Det bruges ofte i Couture køkkenet som en effektfulde detalje i form af greb, armatur og vask. Med dets gyldne farve harmonerer det godt med de dybe, mørke farver i den røgede eller oxiderede eg. Et andet materiale, vi også bruger i Couture køkkenet er stål. Det bearbejder vi ofte i en oxideringsproces, der giver det hårde rustfri stål en blid grå farve.

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. ​

Mød os

You are always welcome to visit one of our stores, call us or arrange an online meeting. Our interior designers are available to inspire or guide you with any specific ideas you have and questions about price and budget. Together we will design your unique bespoke kitchen.

Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Let’s keep in touch so that we can keep inspiring you

with new products and design ideas from Nicolaj Bo.

Presse

Images are available to download from our media bank. For further information about our concept and products, please contact: pr@nicolajbo.dk.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.