Søg
Close this search box.

Classic

Minimalistisk og skandinavisk

Classic

Minimalistisk og skandinavisk​

De ensfarvede matte overflader og træ i variationer af massivtræ og finér skaber den enkle og skandinaviske stemning i Nicolaj Bo Classic køkkenet.

Linoleum snedkerkøkken pewter

Classic

Classic køkkenet består ofte af ét gennemgående materiale eller en sammensætning af to forskellige taktile teksture som egetræ og linoleum.

Classic

Classic køkkenet består ofte af ét gennemgående materiale eller en sammensætning af to forskellige taktile teksture som egetræ og linoleum.

Snedkerkøkken skuffe egetræ
Snedkerkøkken skuffe egetræ
snedkerkøkken indfræset greb

Detaljer

Alle kanter på bordplade, skuffer og gavle er skåret i smig og mødes i det, der på snedkersprog kaldes gering. Det er denne detalje, der skaber de grafisk slanke linjer og giver den ellers solide konstruktion et let og elegant udtryk.


Vores integrerede Nicolaj Bo signaturgreb er en udsøgt detalje, der fremhæver træets nærvær i designet. Er man til udvendige greb, har vi designet et enkelt greb i messing eller stål, der på samme måde som det integrerede greb understøtter køkkenets slanke linjer.

Køkken linoleum med marmor bordplade
Skraldeudtræk skuffe snedkerkøkken

Classic materialer

Læs mere om de typiske materialer

Snedkerkøkken træ typer

Træ

Træ er grundelementet i vores design. Finér er et klassisk valg til låger og massivtræ bruges til tapsamlede skuffer og bordplader. I Classic køkkenet arbejder vi oftest med natureg, men andre valg som oregon pine og ask er også muligt. Finéren kan enten være kvartskåret eller planskåret. Hvilken bearbejdning, man vælger, er afgørende for køkkenets samlede udtryk.

Snedkerkøkken linoleum materiale

Linoleum

Linoleum er et varmt og stofligt materiale, der har mange af de samme gode egenskaber som træ. Overfladen har en mat og blød tekstur, det fås i en række af dæmpede farver, der patinerer flot med tiden. Som materiale på låger og bordplader har den en taktil og akustisk dæmpende effekt på rummet. Det er et naturmateriale, der er lavet næsten 100% af genanvendelige materialer fra naturen som harpiks, linolie, stenmel og træmel, der blandes med miljøvenlige farvepigmenter.

Snedkerkøkken metal stål messing

Stål & Messing

Vi gør brug af forskellige typer af metaller i vores køkkener. I Classic køkkenet kommer stål ofte ind i billedet, når der ønskes en ekstra robust bordplade. Vores stålbordplader produceres i 5 mm rustfrit stål med en matslebet, børstet overflade. Stålen kan enten stå i sin naturlige sølvfarve eller i en oxideret version, der giver det rustfri stål en blid grå farve. Messing kan bruges i greb, armatur og vask, hvis man ønsker en accent til gløden i den naturlige eg.

70´er villa køkken renovering
Fingertappet bestikskuffe egetræ snedker
Indbygget reol egetræskøkken nicolaj bo

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken.

Heritage

Et traditionelt og tidløst køkken i malet askefiner, Heritage forener den arv, der løber i en lige linje fra funkisårenes forrammekøkkener til Nicolaj Bos enestående nutidige funktionalisme.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.