Søg
Close this search box.

Hareskovby

Køkken samt bad i eg og linoleum.

En skrå byggegrund, lidt klemt inde mellem andre villaer, lyder måske ikke som det ideelle udgangspunkt for et nyt husprojekt. Men ikke desto mindre har ejerne formået at udnytte potentiallet til det fuldeste. Samlingspunktet for villaen er blevet det store køkkenalrum med loft til kip, hvor to egetræstrapper fører op til næste niveau. Vi designede en køkkenvæg, der på millimeter passer mellem de to trapper, så køkkenet på fineste vis bliver en integreret del af boligens design. Midt i rummet har vi placeret en køkkenø med vask, masser af arbejdsplads og siddeplads, der flittigt bliver brugt af familiens mindste.

Jeg vidste, det skulle være et køkkendesign, jeg også er glad for om 10 år, men som omvendt også kunne være designet for 10 år siden. Det er essensen af dansk design for mig – at det er tidløst.

Parret der bor i huset har en forkærlighed for snedkerhåndværk og god kvalitet. Det var derfor vigtigt for dem, at køkkenet ikke bare blev en flot skal, men at kvaliteten og det gennemtænkte design var tydeligt fra yderst til inderst. Tapsamlede skuffer, integreret folieskærer i skuffen, en let egetræsreol over køkkenvæggen fremfor overskabe samt et spisebord i Nicolaj Bo design, er alle detaljer, som vidner om et gennemført design, der skaber et harmonisk helhedsindtryk i køkkenrummet.

Som et modspil til de hårdere cementfliser på gulvet, valgte parret linoleum som gennemgående materiale i køkkenet. Udover at være et praktisk og taktilt materiale, har linoleum også en akustikdæmpende effekt på rummet. På den måde er der skabt et rum, der på trods af højde til loft og stor rumlighed, er varmt og lydmæssigt omfavner en. I villaens to badeværelser er designet fra køkkenet ført videre, og der er henholdsvis valgt et badeværelsesmodul i burgundy og powder linoleum. Oplevelsen af rummene i huset bliver således sammenhængende, men de forskellige farvevalg skaber en velkommen variation.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.