Andre rum

At lade designet fra køkkenet gå igen gennem badeværelse, garderobe eller stue giver et flot sammenhængende udtryk i boligen. Vi kan hjælpe med indretningsløsninger til alle rum i din bolig. Som med vores køkkener tilpasses designet i længde, bredde og højde, så det passer perfekt til rummet.


Stemningen kan være Classic, Couture, el Stiletto. Det er også muligt at føre den enklere og mere farverige stemning fra Culture Club Kitchen videre til bad og garderobe.

De små detaljer

I alle specialtilpassede møbler er der mulighed for personlige indretningsløsninger som bukseholder, integreret strygebræt, strømudtag eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser.

De store linjer

Når vi designer specialtilpassede møbler, er der mulighed for at udnytte rummets fulde potentiale. Det kan være skabsdøre, der går fra gulv til loft. Eller et badeværelsesmøbel, der passer præcist ind i en eksisterende niche på badeværelset. Mulighederne er mange.

Mød os

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, ringe eller aftale et online møde. Vores indretningsarkitekter er klar til at inspirere eller vejlede i forhold til konkrete ideer samt pris og budget. Sammen designer vi dit unikke snedkerkøkken.

butik

Nyhedsbrev

Lad os holde kontakten og løbende inspirere dig

med nyt fra Nicolaj Bos univers.

Presse

Billeder kan downloades i vores mediebank.

For yderligere information om vores koncept og produkter kontakt: pr@nicolajbo.dk.

Scroll til toppen