Søg
Close this search box.

Heritage

Traditionelt og tidløst

Heritage

Traditionelt og tidløst

Heritage forener den arv, der løber i en lige linje fra funkisårenes forrammekøkkener til Nicolaj Bos enestående nutidige funktionalisme.

Heritage

Heritage bliver lavet af en europæisk askefiner, som vi har valgt at vende, så åretegningerne skaber et enkelt lineært udtryk. Fineren males herefter med en slidstærk møbellak, som kan fås i en smukt kurateret palette af farver. 

Heritage

Heritage bliver lavet af en europæisk askefiner, som vi har valgt at vende, så åretegningerne skaber et enkelt lineært udtryk. Fineren males herefter med en slidstærk møbellak, som kan fås i en smukt kurateret palette af farver. 

Detaljer

Alle kanter på bordplade, skuffer og gavle er skåret i smig og mødes i det, der på snedkersprog kaldes gering. Det er denne detalje, der skaber de grafisk slanke linjer og giver den ellers solide konstruktion et let og elegant udtryk.

 

Vores integrerede Nicolaj Bo signaturgreb er en udsøgt detalje, der fremhæver træets nærvær i designet. Er man til udvendige greb, har vi designet et enkelt greb i messing eller stål, der på samme måde som det integrerede greb understøtter køkkenets slanke linjer.

Heritage materialer

Læs mere om de typiske materialer

Snedkerkøkken træ typer

Træ

Træ er grundelementet i vores design. Finér er et klassisk valg til låger og massivtræ bruges til tapsamlede skuffer og bordplader. I Heritage køkkenet arbejder vi med askefiner som visuelt grundlag for de malede overflader. Finéren kan enten være kvartskåret eller planskåret. Hvilken bearbejdning, man vælger, er afgørende for køkkenets samlede udtryk.

Farver

Malede overflader tilføjer farve, beskyttelse og stil til forskellige materialer. Med vores kvalitetsmaling og alsidige farveudvalg kan du skabe alt fra minimalistisk elegance til personlige og holdbare designs, der passer til enhver omgivelse. Vores præcise teknik giver mulighed for en bred vifte af æstetiske og funktionelle udtryk.

Snedkerkøkken metal stål messing

Stål & Messing​

Vi gør brug af forskellige typer af metaller i vores køkkener. I Heritage køkkenet kommer stål ofte ind i billedet, når der ønskes en ekstra robust bordplade. Vores stålbordplader produceres i 5 mm rustfrit stål med en matslebet, børstet overflade. Stålen kan enten stå i sin naturlige sølvfarve eller i en oxideret version, der giver det rustfri stål en blid grå farve. Messing kan bruges i greb, armatur og vask, hvis man ønsker en accent til gløden i den naturlige eg.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.