Classic

Minimalistisk og skandinavisk

Classic

Minimalistisk og skandinavisk

De ensfarvede matte overflader og træ i variationer af massivtræ og finér skaber den enkle og skandinaviske stemning i Nicolaj Bo Classic køkkenet.

Classic

Classic køkkenet består ofte af ét gennemgående materiale eller en sammensætning af to forskellige taktile teksture som egetræ og linoleum.

Classic

Classic køkkenet består ofte af ét gennemgående materiale eller en sammensætning af to forskellige taktile teksture som egetræ og linoleum.

Detaljer

Alle kanter på bordplade, skuffer og gavle er skåret i smig og mødes i det, der på snedkersprog kaldes gering. Det er denne detalje, der skaber de grafisk slanke linjer og giver den ellers solide konstruktion et let og elegant udtryk.


Vores integrerede Nicolaj Bo signaturgreb er en udsøgt detalje, der fremhæver træets nærvær i designet. Er man til udvendige greb, har vi designet et enkelt greb i messing eller stål, der på samme måde som det integrerede greb understøtter køkkenets slanke linjer.

Classic materialer

Læs mere om de typiske materialer

Træ

Træ er grundelementet i vores design. Finér er et klassisk valg til låger og massivtræ bruges til tapsamlede skuffer og bordplader. I Classic køkkenet arbejder vi oftest med natureg, men andre valg som oregon pine og ask er også muligt. Finéren kan enten være kvartskåret eller planskåret. Hvilken bearbejdning, man vælger, er afgørende for køkkenets samlede udtryk.

Linoleum

Linoleum er et varmt og stofligt materiale, der har mange af de samme gode egenskaber som træ. Overfladen har en mat og blød tekstur, det fås i en række af dæmpede farver, der patinerer flot med tiden. Som materiale på låger og bordplader har den en taktil og akustisk dæmpende effekt på rummet. Det er et naturmateriale, der er lavet næsten 100% af genanvendelige materialer fra naturen som harpiks, linolie, stenmel og træmel, der blandes med miljøvenlige farvepigmenter.

Stål & Messing

Vi gør brug af forskellige typer af metaller i vores køkkener. I Classic køkkenet kommer stål ofte ind i billedet, når der ønskes en ekstra robust bordplade. Vores stålbordplader produceres i 5 mm rustfrit stål med en matslebet, børstet overflade. Stålen kan enten stå i sin naturlige sølvfarve eller i en oxideret version, der giver det rustfri stål en blid grå farve. Messing kan bruges i greb, armatur og vask, hvis man ønsker en accent til gløden i den naturlige eg.

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken.

Mød os

You are always welcome to visit one of our stores, call us or arrange an online meeting. Our interior designers are available to inspire or guide you with any specific ideas you have and questions about price and budget. Together we will design your unique bespoke kitchen.

Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Let’s keep in touch so that we can keep inspiring you

with new products and design ideas from Nicolaj Bo.

Presse

Images are available to download from our media bank. For further information about our concept and products, please contact: pr@nicolajbo.dk.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.