Fyrresvinget

Kvartskåret eg

Egetræskøkkenet er designet til en klassisk 60’er villa med det for perioden typiske flade tag og store vinduespartier.

Da de nuværende ejer overtog huset, var der ikke gjort meget for at opdatere husets indretning andet end et nyere køkken installeret tilbage i 90’erne. Et køkken der ikke naturligt faldt ind i husets arkitektur. Men med forholdsvis få greb har parret skabt en moderne og æstetisk villa, hvor de tidstypiske karakteristika for byggestilen er bevaret, samtidig med at huset funktionelt lever op til en ung børnefamilies krav.

Vi ønskede os et køkken, der havde samme stemning, som vi forestillede os husets originale køkken havde.

Væggen mellem det tidligere køkken og spisestuen er blevet revet ned, hvilket har skabt et åbent rum med lysindfald fra begge sider. Selve køkkenet er bygget op i en u-form i det tidligere køkkenrum. En højskabsvæg rummer integreret køleskab, ovn og en specialtilpasset vinreol og bogreol for fuld udnyttelse af pladsen. Mod spisestuen er der med nedrivningen af væggen skabt mulighed for en dyb bordplade, der både giver god arbejdsplads og åbner op for siddepladser ved køkkenbordet.

Køkkenet er bygget op i egetræ på både fronter og bordblade – et materialevalg parret fra start var sikre på til deres nye køkken. I forbindelse med etableringen af det nye køkken blev det originale sildebensparketgulv videreført, så det fortsætter fra spisestuen og ind i køkkenrummet. På alle måder er der således skabt et elegant sammenhængende køkken-alrum med tydelig opdeling af køkkenrum og spisestue, og hvor proportioner og materialer er afstemt husets arkitektur.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Scroll to Top