Stiletto

Let og grandiøs

Stiletto

Let og grandiøs

Et køkken der er løftet op på ben og elegant svæver over jorden. Med sit horisontale design og en uforlignelig detaljeringsgrad trækker vi køkkenet ind i møblernes verden.

Stiletto

Det svævende design kan trækkes i en international eller skandinavisk stilretning alt efter om materialevalget falder på natur eg, oxiderede eg, linoleum eller messing.

Stiletto

Det svævende design kan trækkes i en international eller skandinavisk stilretning alt efter om materialevalget falder på natur eg, oxideret eg, linoleum eller messing.

Detaljer

Stellet er en håndværksmæssig konstruktion i sig selv. Køkkenet hviler på en egetræsramme båret af kvadratiske, koniske ben, hvor krydssamlingerne mellem ramme og ben afslører den enkle, men stærke konstruktion.


Opbygningen af skuffeelementerne i Stiletto køkkenet, med den tapsamlede indvendige konstruktion, er som i Classic og Couture køkkenet. Men i Stiletto køkkenet lægges der vægt på bredere skuffer, hvilket understøtter det horisontale og svævende udtryk.

Stiletto materialer

Læs mere om de typiske materialer

Træ

Træ er grundelementet i vores design. Finér er et klassisk valg til låger og massivtræ bruges til tapsamlede skuffer og bordplader. Alt efter hvilken stemning dit Stiletto køkken skal have, kan det laves i den lyse naturlige eg eller egetræet kan forarbejdes, så udtrykket bliver mørkt eller gyldent som det ses i den oxiderede eller røgede eg. Om man vælger kvart- eller planskåret finér, har også betydning for køkkenets overordnede udtryk.

Messing

Messing er et blandingsmateriale af zink og kobber, der med køkkenets brug vil patinere og ændre udtryk. Oftest bruges messing til detaljer, men til Stiletto køkkenet har vi arbejdet med irret messing på køkkenets fronter og gavle. Det er en håndholdt proces, hvor hver eneste køkkenfront behandles separat og dermed får sit eget unikke udtryk. Fronterne er efterbehandlet med lak, så de ikke patinerer lige så meget, som man kender fra almindeligt messing.

Natursten

Natursten er et råmateriale med en unik struktur og følsomhed, der med tiden vil patinere. Hver natursten har sin egen individuelle aftegning af mønstre, årer og flammer, der udgør en naturlig del af materialets charme. Vores dygtige leverandør forarbejder det rå materiale til elegante og levende bordplader. Hver natursten er unik, og du har som kunde mulighed for at udvælge dine råplader forud for produktionen.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. ​

Mød os

You are always welcome to visit one of our stores, call us or arrange an online meeting. Our interior designers are available to inspire or guide you with any specific ideas you have and questions about price and budget. Together we will design your unique bespoke kitchen.

Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Let’s keep in touch so that we can keep inspiring you

with new products and design ideas from Nicolaj Bo.

Presse

Images are available to download from our media bank. For further information about our concept and products, please contact: pr@nicolajbo.dk.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.