Søg
Close this search box.

Stiletto

Let og grandiøs

Stiletto

Let og grandiøs

Et køkken der er løftet op på ben og elegant svæver over jorden. Med sit horisontale design og en uforlignelig detaljeringsgrad trækker vi køkkenet ind i møblernes verden. 

Stiletto​

Det svævende design kan trækkes i en international eller skandinavisk stilretning alt efter om materialevalget falder på natur eg, oxideret eg, linoleum eller messing.

Stiletto

Det svævende design kan trækkes i en international eller skandinavisk stilretning alt efter om materialevalget falder på natur eg, oxideret eg, linoleum eller messing.

Detaljer

Stellet er en håndværksmæssig konstruktion i sig selv. Køkkenet hviler på en egetræsramme båret af kvadratiske, koniske ben, hvor krydssamlingerne mellem ramme og ben afslører den enkle, men stærke konstruktion.

 

Opbygningen af skuffeelementerne i Stiletto køkkenet, med den tapsamlede indvendige konstruktion, er som i Classic og Couture køkkenet. Men i Stiletto køkkenet lægges der vægt på bredere skuffer, hvilket understøtter det horisontale og svævende udtryk.

Stiletto materialer

Læs mere om de typiske materialer

Snedkerkøkken træ typer

Træ

Træ er grundelementet i vores design. Finér er et klassisk valg til låger og massivtræ bruges til tapsamlede skuffer og bordplader. Alt efter hvilken stemning dit Stiletto køkken skal have, kan det laves i den lyse naturlige eg eller egetræet kan forarbejdes, så udtrykket bliver mørkt eller gyldent som det ses i den oxiderede eller røgede eg. Om man vælger kvart- eller planskåret finér, har også betydning for køkkenets overordnede udtryk.

Snedkerkøkken metal stål messing

Messing

Messing er et blandingsmateriale af zink og kobber, der med køkkenets brug vil patinere og ændre udtryk. Oftest bruges messing til detaljer, men til Stiletto køkkenet har vi arbejdet med irret messing på køkkenets fronter og gavle. Det er en håndholdt proces, hvor hver eneste køkkenfront behandles separat og dermed får sit eget unikke udtryk. Fronterne er efterbehandlet med lak, så de ikke patinerer lige så meget, som man kender fra almindeligt messing.

Natursten

Natursten er et råmateriale med en unik struktur og følsomhed, der med tiden vil patinere. Hver natursten har sin egen individuelle aftegning af mønstre, årer og flammer, der udgør en naturlig del af materialets charme. Vores dygtige leverandør forarbejder det rå materiale til elegante og levende bordplader. Hver natursten er unik, og du har som kunde mulighed for at udvælge dine råplader forud for produktionen.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. ​

Nicolaj Bo Heritage

Et traditionelt og tidløst køkken i malet askefiner, Heritage forener den arv, der løber i en lige linje fra funkisårenes forrammekøkkener til Nicolaj Bos enestående nutidige funktionalisme.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.