Nicolaj Bo

Hos Nicolaj Bo laver vi omhyggeligt, funktionsorienteret design med ærligt håndværk og kvalitetsbevidste materialevalg. Design og produkter der holder mange årtier ind i fremtiden og ældes med ynde.


Hvert enkelt produkt er designet individuelt, så det passer perfekt til rummet i højden, bredden og dybden. Alt produceres lokalt på vores værksted i Københavns Sydhavn, hvor vi har samlet tegnestue og produktion under samme tag. Det tætte samarbejde mellem design og produktion gør det muligt at sikre kvaliteten gennem hele processen. Derudover giver det et stærkt, socialt arbejdsmiljø med fælles langbordsfrokost, flydende sauna og tirsdagssvømning i den nærliggende havnekanal året rundt.

Nicolaj Bo

Bag brandet Nicolaj Bo står ildsjælen Nicolaj Bo, der gennem mere end 20 år har haft en stærk passion for at skabe smukke og funktionelle møbler. Uddannet på én af Danmarks ældste og mest respekterede møbelfabrikker, A/S Søborg Møbler, har Nicolaj taget ved lære af nogle af de store mestre og udviklet en forkærlighed for det enkle og funktionelle design. Forståelse og respekten for den danske møbelkultur sidder dybt i Nicolaj, hvilket også afspejler sig i virksomhedens filosofi om at have balance, fordybelse, håndværk og æstetik med i alt, hvad vi gør.

Nicolaj Bo har samlet et hold af ildsjæle med særlig interesse for fagets håndværksmæssige traditioner. Alle har vi en dyb kærlighed til produktet og en fælles vision om at skabe køkkener og møbler, vi kan være stolte af mange årtier ind i fremtiden.

Mød os

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, ringe eller aftale et online møde. Vores indretningsarkitekter er klar til at inspirere eller vejlede i forhold til konkrete ideer samt pris og budget. Sammen designer vi dit unikke snedkerkøkken.

Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Lad os holde kontakten og løbende inspirere dig

med nyt fra Nicolaj Bos univers.

Presse

Billeder kan downloades i vores mediebank.

For yderligere information om vores koncept og produkter kontakt: pr@nicolajbo.dk.

Scroll til toppen