Handelsbetingelser
og privatlivspolitik

Beskyttelsen af dine rettigheder og dine personlige oplysninger betyder meget for os. Herunder oplyser vi om dine rettigheder og vilkår under vores garantier, købeloven og EU’s persondataforordning.

Betingelser når du handler hos os - Nicolaj Bo™

 

Handelsbetingelser

Afgivelse af ordre

Når du har afsendt en bestilling vil vort system automatisk sende dig en e-mail, hvor der angives hvilke produkter du har købt samt din valgte leveringsadresse

Betalingsmuligheder

Du har mulighed for at betale med MobilePay samt følgende dankort og internationale betalingskort på vor side: Dankort, VISA/Dankort – VISA, Mastercard, JBC og Union pay.

Ordrebekræftelse/kvittering

Når du handler på nicolajbo.dk modtager du en kvittering, og denne vil gælde som produktets købs-garantibevis. Det er ikke muligt at se kvitteringen efterfølgende via vor hjemmeside. Ønskes en kopi tilsendt, send da venligst en e-mail til info@nicolajbo.dk. Vi gør opmærksom på, at vores garantier og praksis på flere områder udvider dine rettigheder i forhold til købeloven.

Priser

Alle priser angivet er inklusive 25% moms.

Annullering af ordre

Du kan annullere en ikke afsendt ordre ved at tage kontakt til os via e-mail eller telefon. Herefter modtager du en mail med en bekræftelse fra os. Tilpassede ordrer kan ikke annulleres.

Fragttakster og Levering

Danmark: 50,- DKK (Alle ordrer over 1000,- er fragtfrit leveret)

EU og resten af verden: Vi beregner en pris – og kontakter dig med den endelige pris, før beløbet trækkes fra din konto

Returret/fortrydelsesret

Fortryder du købet, har du mulighed for at returnere varen indenfor 14 dage fra købet og få alle pengene retur. Specialproducerede varer er ikke omfattet af returretten.Du bedes henvende dig til os og anmode om en returbegæring. Når denne er modtaget kan du sende varen retur med Post Danmark eller en fragtmand til Nicolaj Bos værkstedsadresse:

Nicolaj Bo™
Teglholmen 27, hal 3
DK – 2450 Kbh SV

Omkostninger forbundet med returnering af vare afholdes af køber selv. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelseretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, der åbenlyst formindsker varens værdi.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen på en af dig angivet kontonummer til en bank. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Nicolaj Bo yder reklamationsret i henhold til gældende lovgivning. Der ydes 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, manglende vedligeholdelse eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig” tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Er reklamationen berettiget refunderer vi altid dine fragtomkostninger med Post Danmark, men vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav. I stedet vil vi bede dig om at sende retur i forsvarlig emballage og i øvrigt sende os en kvittering, så vi kan overføre dine omkostninger ved returfragten. Varen returneres til vores værkstedadresse:

Nicolaj Bo™
Teglholmen 27, hal 3
DK – 2450 Kbh SV

Vi har brug for, at du nøje beskriver problemet, når du sender varen til os.

Privatlivspolitik

Introduktion

Når du handler med os og bruger nicolajbo.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden samt kundeoplevelsen i almindelighed.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. I henhold til Eu’s databeskyttelsesforordning vil vi også gøre dig opmærksom på dine datarettigheder som bruger af sitet og som kunde hos os.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik.Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger:

Et unikt anonymiseret ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil være i forbindelse med køb eller booking af møde.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende vores nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til behandling af statistik. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi videregiver kun personoplysninger som navn og e-mail m.v. til betroede leverandører af feks. fragtservice. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig og har til enhver tid mulighed for at få dine oplysninger rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlige:

Malene Bo Harmsen
+45 22 32 55 74
Mbh@nicolajbo.dk
Teglholmsgade 27, Hal 3
2450 København SV, Danmark

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Yderligere spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte os her eller ringe direkte på +45 32 20 68 15