Søg
Close this search box.

Processen

Vi følger en fast proces, hver gang vi går i gang med et nyt projekt. Det gør vi, fordi vi ved, at udskiftningen af køkken, bad eller garderobe kan være en omfattende proces. Et ekstraordinært resultat kræver, at de rigtige beslutninger bliver taget i den rigtige rækkefølge. Vi har prøvet det før og vil gerne hjælpe dig, så du kan føle dig tryg fra start til slut.

Otte trin til køkkenet

01

Skitsefase

Kig forbi vores showroom eller send os en plantegning og gerne nogle billeder af rummet. Første tilbud og skitse koster ikke noget.

02

Designfase
Vi mødes hjemme hos dig og opmåler rummet. Køkkenet designes i detaljer. Når vi går i gang med designfasen, forpligter du dig til et beløb på dkk 5000,-. Beløbet faktureres kun, hvis du efterfølgende ikke bestiller køkken hos os.

03

Ordrebekræftelse
Du modtager en ordrebekræftelse på projektet. Første rate på 50 % af ordrebeløbet faktureres.

04

Godkendelsestegning
Køkkenet tegnes op i en detaljeret 3D model. Når du har godkendt den endelige tegning, fastlægger vi leveringsdato.

05

Produktion

Vi producerer alle dele til dit nye køkken på I Danmark. Du og dine håndværkere forbereder køkkenrummet så el, VVS og malerarbejde er afsluttet, før montagen går i gang.

06

Levering og montage
Anden rate på 40 % af ordrebeløbet faktureres og skal være betalt forud for leveringen. Montagen varer typisk 6-8 hverdage.

07

Aflevering
På sidste montagedag gennemgår vi køkkenet sammen og tjekker, at alt er som aftalt. Afleveringsseddel underskrives af dig og montøren.

08

Efterjustering
Inden for to uger af afleveringen kommer montøren tilbage og laver evt. justeringer. Tredje og sidste rate på 10 % af ordrebeløbet faktureres.

Produktionen

Hvert enkelt produkt er designet og produceret i Dammark. Det er vigtigt for os at beholde produktionen i Danmark. Vi tror nemlig på værdien af nærvær, og at det er i fællesskabet af forskellige fagligheder, vi skaber det bedste produkt.

Køkkenstemninger

Gå på opdagelse i vores forskellige køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer bedst til dig.
Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.