Follow

 

Snedkerkøkkener
Omhyggeligt, funktionsorienteret design, ærligt håndværk og kvalitetsbevidste materialevalg er kernen i et Nicolaj Bo snedkerkøkken. Resultatet er design og produkter, der holder mange årtier ind i fremtiden og ældes med ynde. Alt designes og produceres på vores værksted i København. Hvis du skal have nyt køkken, kan du lade dig inspirere af nogle af de køkkenløsninger, vi har designet til tidligere kunder her.

 
 

Køkkenstemninger 
Grundformen med det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer er altid den samme. Men med materialevalg og sammensætning af detaljer kan udtrykket drejes i forskellige retninger. Gå på opdagelse i vores fire køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer bedst til dig.

 
Nicolaj Bo Classic

Nicolaj Bo Classic

minimalistisk og skandinavisk

Nicolaj Bo Couture

Nicolaj Bo Couture

Luksuriøst og kosmopolitisk

Nicolaj Bo Stiletto

Flyvende let og grandiøs

Culture Club Kitchen

Powered by Nicolaj Bo – farverigt og legende

 
 

Bad og garderobe
Vi leverer også specialtilpassede løsninger til bad og garderobe og andre særlige rum. At lade designet fra dit køkken gå igen i for eksempel bad og garderobe giver et flot sammenhængende udtryk gennem boligen. Materialerne og processen er den samme, som når vi producerer køkkener. Vi tager udgangspunkt i rummet og dine ønsker og designer et produkt, der er specielt tilpasset til dig.

Proces og Priser
Udskiftning af køkken, bad eller garderobe er ofte et omfattende projekt. Vi er optaget af at give dig en god oplevelse hele vejen i forløbet, så du kan føle dig tryg fra start til slut. Hvordan vi gør, og hvad vi kan hjælpe med, kan du læse mere om her.

Nyt køkken - Nicolaj Bo™
 

 

Top