Søg
Close this search box.

Frame

Tidsløs og dansk

Classic

Minimalistisk og skandinavisk​

De malede overflader i kombination med stål skaber den tidsløse og danske stemning i Nicolaj Bo forramme køkkenet. Frame designet er et klassisk forramme køkkendesign, der er godkendt i flere fredede bygninger og foreninger.

Frame

Classic køkkenet består ofte af ét gennemgående materiale eller en sammensætning af to forskellige taktile teksture som egetræ og linoleum.

Frame

Frame køkkenet består ofte af malede fronter, træ og stål.

Snedkerkøkken skuffe egetræ

Detaljer

Alle kanter på bordplade, skuffer og gavle er skåret i smig og mødes i det, der på snedkersprog kaldes gering. Det er denne detalje, der skaber de grafisk slanke linjer og giver den ellers solide konstruktion et let og elegant udtryk.

Vores stålgreb er et klassisk gren, der fremhæver det klassiske design. Stålgrebet er minimalistisk og understøtter køkkenets slanke linjer.

Frame materialer

Læs mere om de typiske materialer

Snedkerkøkken træ typer

Træ

Træ er grundelementet i vores design. Finér er et klassisk valg til låger og massivtræ bruges til tapsamlede skuffer og bordplader. I Frame køkkenet arbejder vi oftest med natureg, men andre valg som oregon pine og ask er også muligt. Finéren kan enten være kvartskåret eller planskåret. Hvilken bearbejdning, man vælger, er afgørende for køkkenets samlede udtryk.

Farver

Malede overflader tilføjer farve, beskyttelse og stil til forskellige materialer. Med vores kvalitetsmaling og alsidige farveudvalg kan du skabe alt fra minimalistisk elegance til personlige og holdbare designs, der passer til enhver omgivelse. Vores præcise teknik giver mulighed for en bred vifte af æstetiske og funktionelle udtryk.

Snedkerkøkken metal stål messing

Stål

Vi gør brug af forskellige typer af metaller i vores køkkener. I Frame køkkenet kommer stål  ind i billedet, da designet understøttes af et klassisk stålgreb Vores stålbordplader produceres i 5 mm rustfrit stål med en matslebet, børstet overflade. Stål kan bruges i armatur og vask, hvis man ønsker et gennemgående design.

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken.

Nicolaj Bo Heritage

Et traditionelt og tidløst køkken i malet askefiner, Heritage forener den arv, der løber i en lige linje fra funkisårenes forrammekøkkener til Nicolaj Bos enestående nutidige funktionalisme.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.