Søg
Close this search box.

Ny indlægsskabelon

Køkken og garderobe i linoleum. Bad i oxideret eg.

Lejligheden på Frederiksberg Allé bebos af et ægtepar, der byttede villalivet i forstaden ud med en herskabelig lejlighed centralt beliggende i forhold til familie og kulturliv. Med en sikker og gennemført stil, har de inden indflytning optimeret lejlighedens indretning, så den på bedste vis danner en helstøbt ramme om deres nye liv i byen. Vi har været med til at designe køkken, badeværelse og garderobeskabe i både entre og soveværelse.

snedkerkøkken
snedkerkøkken skuffe

“Vi ønskede os et køkken, der havde samme stemning, som vi forestillede os husets originale køkken havde.”

Væggen mellem det tidligere køkken og spisestuen er blevet revet ned, hvilket har skabt et åbent rum med lysindfald fra begge sider. Selve køkkenet er bygget op i en u-form i det tidligere køkkenrum. En højskabsvæg rummer integreret køleskab, ovn og en specialtilpasset vinreol og bogreol for fuld udnyttelse af pladsen. Mod spisestuen er der med nedrivningen af væggen skabt mulighed for en dyb bordplade, der både giver god arbejdsplads og åbner op for siddepladser ved køkkenbordet.

køkken marmor

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Mød os

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butik på Esplanaden 2, ringe eller aftale et online møde. Vores indretningsarkitekter er klar til at inspirere eller vejlede i forhold til konkrete ideer samt pris og budget.  Sammen designer vi dit unikke snedkerkøkken.

Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Lad os holde kontakten og løbende inspirere dig

med nyt fra Nicolaj Bos univers.

Presse

Billeder kan downloades i vores mediebank.

For yderligere information om vores koncept og produkter kontakt: info@nicolajbo.dk.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.