Søg
Close this search box.

Øster søgade

Eg og pewter linoleum.

I denne bygning fra 1890 vender de små køkkener oprindeligt mod gården. Ejerne lavede det gamle køkkenrum om til bryggers og har med et nyt køkken i den anden side af lejligheden sikret sig lys, plads og udsigt over søerne. Det nye køkken ligger i den ene af to stuer en suite. I processen var der stramt fokus på især to ønsker: plads til hele børnefamilien og et flot køkken af dansk design og dansk produceret. Ejerne nyder at betragte deres køkken fra kontorhjørnet i samme rum eller fra sofaen i den tilstødende stue.

Vi elsker at kigge på køkkenet og se det som et møbel såvel som et redskab til hverdagens madkunst.

De høje skabe og større elementer har vi placeret op ad den væg der løber ned midt i lejligheden. Omvendt placerede vi de lave køkkenskabe og lette, væghængte træhylder, i den lysere del af rummet. Det sikrer lysindfald og respekt for lejlighedens oprindelige stuk i loftet og træværket ved vinduet. I tæt samarbejde med ejeren fandt vi frem til en smallere væghængt radiator og en placering til den på væggen ved døren. ”De små tilpasninger gør, at det ligner, at køkkenet altid har været i rummet.”

Køkkenets solide egetræ matcher lejlighedens sildebensparketgulv også i eg. Både fronterne og bordpladen er beklædt med grågrøn linoleum. Dette enkle udtryk understreger fornemmelsen af køkkenet som ét møbel. Højskabene langs væggen giver god udnyttelse af rummet i højden. Udtrækshylder i højskabene giver masser af opbevaringsplads. Deres diskrete placering frigør pladsen til spisebordet ved vinduet i god afstand fra den 5 meter lange køkkenbordplade.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.