Søg
Close this search box.

Snedkerkøkken – Pris

Snedkerkøkken pris

Drømmer du om et snedkerkøkken? Snedkerkøkkener er blevet utrolig populære på grund af det moderne og stilrene udtryk, men hvad er det der afgør prisen på dit nye køkken?

For det første så er en vigtig faktor for prisen på dit snedkerkøkken de materialer du vælger at få lavet dit køkken i. Mulighederne er næsten uendelige når du skal vælge materialer og hvad du vælger har stor indflydelse på dit budget. Tag for eksempel et element som bordpladerne i køkkenet. Bordplader kan fås i et væld af materialer i forskellige prisklasser. Vælger du at få udformet din bordplade i marmor fremfor eksempelvis træ er det klart at det bliver afspejlet i prisen på dit snedkerkøkken.

 

Det er dog ikke kun materialerne der afgør prisen på et snedkerkøkken. Størrelsen på køkkenet har selvsagt også en stor betydning. Ønsker man at have en stor mængde skabsplads og mange forskellige moduler kan det ses på prisen.

Hos NicolajBo har vi et væld af forskellige muligheder og uanset om dine behov er store eller små kan vi levere et snedkerkøkken i den rigtige pris. Hos os får du uanset den løsning du vælger et unikt køkken du kan være stolt af i mange år fremover.

Hvordan er processen hos NicolajBo

Hos NicolajBo har vi en stor portion erfaring med snedkerkøkkener og det er vores store passion at levere en køkkenløsning du kan være stolt af. Derfor sætter vi en dyd i god service og rådgivning. Dette er lige fra første møde med de indledende tanker omkring designet og indtil det færdige køkken står klar i jeres hjem.

Hos os kommer du først ind til et uforpligtende møde hvor vi taler om jeres behov og finder frem til hvilket køkkenløsning der er ideel for jer. Herefter kommer vi til designfasen hvor vi kommer hjem til jer og opmåler rummet – herefter modtager i en pris på jeres nye snedkerkøkken.

Ønsker du et snedkerkøkken hvor du får det præcis som du gerne vil have det, så se mere omkring vores forskellige køkkenstemninger eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Skraldeudtræk skuffe snedkerkøkken

Hvorfor skal man vælge et NicolajBo køkken?

Et snedkerkøkken er til dig der vil have et køkken i en unik kvalitet og med sit helt eget særprægede udtryk. Vi bruger udelukkende materialer der er lavet til at holde i mange år og har fokus på at skabe et rum – ikke bare et køkken. Vi går ytrolig meget op i at det køkken vi leverer passer til jeres stil og det rum køkkenet står i. På den måde er der ro til at nyde de flotte og subtile detaljer i jeres nye snedkerkøkken.
 
Vi sørger altså for at køkkenet matcher jeres hjem både med hensyn til materialerne, farverne og detaljerne. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find den model der matcher jeres personlighed.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Sammen sporer vi os ind på, hvordan dine ønsker og behov realiseres i dit nye snedkerkøkken – helt gratis og uforpligtende.

Nicolaj Bo køkkener skal opleves

I vores butikker kan du opleve køkkenstemningerne fra Nicolaj Bo og se de mange muligheder helt tæt på. Besøg os i vores Flagship Store på Esplanaden, hvis du er interesseret i et køkken fra linjerne Classic, Couture og Stiletto. Skal dit snedkerkøkken være fra Culture Club, skal du lægge vejen forbi butikken på Gammel Kongevej. Du er selvfølgelig velkommen på begge lokationer, uanset hvilken køkkenstemning du ønsker at tage udgangspunkt i.

Flagship Store

Esplanaden 2 
1263 København K

+45 32 20 68 15

Åbningstider

Man-Fre 11-17:30
Lørdage 10-15
Ellers efter aftale

Boutique

Gammel Kongevej 103
1850 Frederiksberg
+45 32 20 68 15

Åbningstider

Man-Fre 11-17:30
Lørdage 10-15
Ellers efter aftale

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.