Søg
Close this search box.

Søndermarksvej

Linolium og eg

Et stilrent, næsten skulpturelt køkken, hvor hver en funktion er gennemtænkt.  

På grænsen mellem Frederiksberg og Valby ligger en perle af en villalejlighed med kig til Søndermarken på den ene side og udsigt over Valbys tage til den anden. Ejerne har her haft gang i en totalrenovering, hvor alle vægge er revet ned, og der er skabt rum for en ny fri planløsning med en sammenhængende stue og køkken. 

Køkkenøen er blevet et møbel, der også ser flot ud fra stuen.

Ejerne af lejligheden er et arkitektpar, hvilket er tydeligt i hele indretningen – der er tænkt over hver en detalje. Køkkenet og dets indretning har de også i høj grad selv stået for, og i samarbejde med os er ideerne blevet til virkelighed. Mod væggen finder man den funktionelle del af køkkenet med kogeplader, vask, integreret køleskab og opvaskemaskine. Som et naturligt valg til denne del af køkkenet, er bordpladen her udført i stål – et materiale der både er praktisk og som med tidens brug får en flot patina.

Bagvæggen er malet i samme sorte nuance som den charcoal linoleum på køkkenfronterne. Det giver et flot lidt dramatisk udtryk, der balancerer godt med de lyse flader fra gulv og vinduespartier. I den mørke væg bryder et specialdesignet skab med egetræsfront den sorte flade. Her var der tidligere en niche i rummet, som vi med vores specialdesignede løsning har udnyttet fuldt ud. Skabet er designet med integreret el-udtag. Hvilket betyder, at de mindre kønne køkkenredskaber, som kaffemaskine og lign., kan gemmes væk i skabet. Det stringente look i køkkenet kan dermed let bevares, uden at det går udover dagligdagens praktik. Modsat køkkenvæggen er der placeret en stor aflang køkkenø med skabe og skuffemoduler – også i charcoal linoleum. Indretningen med en kombination af skuffer og skabe er nøje udvalgt ud fra familiens konkrete behov. Bordpladen er valgt i pietra grey marmor, der skaber en fin kontrast til køkkenvæggens mere rå stålplade. Den smukt fasede kant giver et let udtryk til den ellers tunge marmorplade. Resultatet er, at køkkenøen får et næsten skulpturelt udtryk, og dermed fremstår mere som et møbel end et køkken i den sammenhængende køkken og stue.

Køkken designs

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkken designs og find ud af, hvilken der passer dig.

Book et møde

Book et uforpligtende møde med vores indretningsarkitekt, hvor vi kan fordybe os i projektet, materialer og designløsninger.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.