Søg
Close this search box.

Stenkløvervej

Køkken, bad og garderobe i mørk røget eg, pietra grey marmor og brunerede messing detaljer.

Sjællands Odde er en naturskøn halvø og et populært sommerhusområde i Nordvestsjælland. Med udsigt over stranden ligger et sommerhus indlejret i naturen. Formålet var at skabe en rolig oase, der tillader afslapning fjernt fra byens travlhed. På grunden stod tidligere et ældre sommerhus, men det er nu blevet erstattet af et arkitekttegnet hus, hvor der er lagt særlig vægt på detaljerne med skræddersyede snedkerløsninger.

Nicolaj bo snedkerøkken mørk røget eg marmor bordplade
skræddersyet snedkerkøkken røget eg marmor bordplade

For at skabe kontrast til husets store vinduer, er køkkenet udført i mørk røget eg, der giver dybde i rummet. Den mørk røgede eg giver variation i træet, hvilket skaber interesse for øjet, mens den mørkere farve tilføjer ensartethed.

 

Køkkenets højskabe brydes af en åben niche i natur eg for at skabe dybde og kontrast mellem de to overflader. Nichen med hylder, stikkonktakt og integrerede LED-spots, danner rammer for den perfekte kaffestation.

 

Stiletto køkken øen er løftet på ben og svæver elegant over gulvet som et møbel, der binder køkken og stue sammen. Øen har fået en bruneret messing vask og armatur, for at skabe en varm kontrast til bordpladen udført i pietra grey marmor.

Nicolaj bo røget snedkerkøkken eg marmor pietra grey
Nicolaj Bo snedker badeværelse mørk røget eg marmor bordplade

Badeværelserne og garderoben er også udført mørkt røget eg med og pietra grå marmor som køkkenet, der sikrer en visuel sammenhæng i hele boligen.

 

Sommerhusets garderober har finerede korpus, massive træskuffer og messing bøjlestange, der fremhæves af integreret LED-lys.

 

Badeværelset er bygget rundt om en stor bruseniche på den ene side, toilet på den anden og bademodul i midten af rummet. Bademodulet har dobbeltvask, integrerede armaturer fra VOLA og to massive brede træskuffer til opbevaring.

Snedker badeværelse mørk røget eg marmor og sort armatur

Køkken designs

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkken designs og find ud af, hvilken der passer dig.

Book et møde

Book et uforpligtende møde med vores indretningsarkitekt, hvor vi kan fordybe os i projektet, materialer og designløsninger.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.