Den Frie

Eg og irret messing

Første gang vi præsenterede Stiletto køkkenet var under 3daysofdesign 2020. Her havde vi til udstillingen Material Matters designet en Stiletto køkkenø med fronter i oxideret messing og en egetræsbordplade med integreret arbejdsområde udført i oxideret stål. En hel unik version af Stiletto køkkenet, der fik meget opmærksomhed pga. det overraskende materialevalg til fronterne.

Et køkken, der løftet op på ben, opleves let og grandiøst på én og samme tid.

Irret messing er en ny forarbejdning af materialet, som vi selv har udviklet på snedkeriet i København. Det er en håndholdt og tidskrævende proces, hvor hver eneste køkkenfront behandles separat og dermed får sit eget unikke udtryk. Det samlede køkken får et udtryksfuldt changerende farvespil, der varierer alt afhængig af lys og synsvinkel.

Stiletto stellet er en håndværksmæssig konstruktion i sig selv. Selve køkkenet hviler på en egetræsramme båret af konisk, kvadratiske ben. Udtrykket er let, men de enkle krydssamlinger mellem ramme og ben gør konstruktionen stærk og samtidig elegant at se på.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Scroll to Top