Enghave Passage

Eg og hvid laminat.

En taglejlighed på Vesterbro med et køkkenrum, der åbner sig til kip, kaldte på et helt unikt køkkendesign. Køkkenet strækker sig over, hvad der svarer til 2 etager og måler nogle steder op til 5 meter i højden . På alle leder og kanter er køkkenet specialtilpasset til rummet. I alt indeholder det 53 fronter, låger og skuffer, hvor størstedelen har forskellige mål.

Køkkenet strækker sig over to etager for til fulde at drage nytte af lejlighedens dimensioner.

Lejlighedens hanebånd og bjælkeafstand har været definerende for linjerne i køkkenet såvel som tilpasningen til rummet. Det er et grebsløst køkken i egetræ med en overflade af gennemfarvet hvid laminat. Vi har valgt at lade køkkenet fremstå minimalistisk med nogle få nicher, så det kan fungere som en flot baggrund for de mange trædetaljer, der allerede findes i rummet i form af de fritliggende hanebånd og spær.

Alt træ, på nær de gamle bjælker, er egetræ. For at udnytte rummets dimensioner, og det rum der ligger over hanebåndene, har vi bygget køkkenet i to etager, samt lavet en trappe og svalegang til den øverste del. Heroppe åbenbarer sig et stort uforstyrret rum med bl.a. plads til et vinkøleskab.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Scroll to Top