Forhåbningsholms Allé

Planskåret eg, granit og messing.

Et større byggeprojekt, hvor bagtrappen blev nedlagt, gav rum til dette funktionelle og elegante køkken. Boligen er en klassisk herskabslejlighed. Før var køkkenet placeret bagerst i lejligheden for enden af en lang gang, langt fra de åbne ensuite stuer. En traditionel planløsning, der kan være svær at forene med nutidens lyst til åbne køkkenrum. Men i forbindelse med en nedlægning af ejendommes bagtrappe, blev det muligt at skabe et større køkkenrum, der både indbyder til madlavning, ophold og adgang til altan.

Vi er især glade for det funktionelle design og materialerne. Det er nogle helt andre detaljer og et lækkert råt look, end hvad man ser andre steder.
For familien var det vigtigt, at det funktionelle aspekt af køkkenet var tænkt med fra starten. Bagvæggen der er tilpasset væggens dimensioner på millimeter sørger således for masser af opbevaringsplads. Derudover gemmer væggen på integreret køle- og fryseskab, espressomaskine for til sidst at åbne op i en kogezone med skjult emhætte i overskabene og messingbeklædt bagvæg. Messingvæggen har både en praktisk funktion, i det den er let at tørre af, men derudover er det også en detalje, der på eksklusiv vis skaber sammenhæng til messingvask og armatur.
Af materialer til køkkenet er der valgt planskåret egetræsfiner, der giver et markant og flot mønster i træet. Bordpladen er en belvedere granit med et unikt farvespil i sorte, grå og gyldne nuancer. Igen er der tænkt i praktik, da granitten er utrolig hårdfør og let at vedligeholde. Bordpladen giver en flot kontrast til det lyse træ på fronterne, og det kan tydeligt her ses, hvordan den fas-skårede bordplade får et let og svævende udtryk. I køkkenet er der også blevet plads til en lille spisekrog med bord og bænk i Nicolaj Bo design. Den ene køkkenside fortsætter således over i en slagbænk med indbygget opbevaringsplads i samme design og materiale som køkkenet. Bordet er et NB40 bord i egetræsfiner lavet på mål, så det passer perfekt til formålet.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Mød os

You are always welcome to visit one of our stores, call us or arrange an online meeting. Our interior designers are available to inspire or guide you with any specific ideas you have and questions about price and budget. Together we will design your unique bespoke kitchen.

Flagshipstore Esplanaden

Nyhedsbrev

Let’s keep in touch so that we can keep inspiring you

with new products and design ideas from Nicolaj Bo.

Presse

Images are available to download from our media bank. For further information about our concept and products, please contact: pr@nicolajbo.dk.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.