Søg
Close this search box.

Forhåbningsholms Allé

Planskåret eg, granit og messing.

Et større byggeprojekt, hvor bagtrappen blev nedlagt, gav rum til dette funktionelle og elegante køkken. Boligen er en klassisk herskabslejlighed. Før var køkkenet placeret bagerst i lejligheden for enden af en lang gang, langt fra de åbne ensuite stuer. En traditionel planløsning, der kan være svær at forene med nutidens lyst til åbne køkkenrum. Men i forbindelse med en nedlægning af ejendommes bagtrappe, blev det muligt at skabe et større køkkenrum, der både indbyder til madlavning, ophold og adgang til altan.

Vi er især glade for det funktionelle design og materialerne. Det er nogle helt andre detaljer og et lækkert råt look, end hvad man ser andre steder.

For familien var det vigtigt, at det funktionelle aspekt af køkkenet var tænkt med fra starten. Bagvæggen der er tilpasset væggens dimensioner på millimeter sørger således for masser af opbevaringsplads. Derudover gemmer væggen på integreret køle- og fryseskab, espressomaskine for til sidst at åbne op i en kogezone med skjult emhætte i overskabene og messingbeklædt bagvæg. Messingvæggen har både en praktisk funktion, i det den er let at tørre af, men derudover er det også en detalje, der på eksklusiv vis skaber sammenhæng til messingvask og armatur.

Af materialer til køkkenet er der valgt planskåret egetræsfiner, der giver et markant og flot mønster i træet. Bordpladen er en belvedere granit med et unikt farvespil i sorte, grå og gyldne nuancer. Igen er der tænkt i praktik, da granitten er utrolig hårdfør og let at vedligeholde. Bordpladen giver en flot kontrast til det lyse træ på fronterne, og det kan tydeligt her ses, hvordan den fas-skårede bordplade får et let og svævende udtryk. I køkkenet er der også blevet plads til en lille spisekrog med bord og bænk i Nicolaj Bo design. Den ene køkkenside fortsætter således over i en slagbænk med indbygget opbevaringsplads i samme design og materiale som køkkenet. Bordet er et NB40 bord i egetræsfiner lavet på mål, så det passer perfekt til formålet.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.