Søg
Close this search box.

Lange Eng

Culture Club køkken i kombination med Stiletto

Lange Eng er et bofællesskab i Albertslund, tegnet af arkitekt Dorte Mandrup i 2008. Kundeparret, der bor her, har været med i bofællesskabet fra starten og ønskede efter 12 års brug at skifte det klassiske og lidt anonyme projektkøkken ud. De havde en drøm om at få tegnet et snedkerkøkken og følte sig fra første færd mødt af vores indretningsarkitekt, der var god til at forstå deres behov og omsætte dem til et smukt og funktionelt køkken, der tilgodeser boligens åbne grundplan.

Vores køkken udgør en central del af vores bolig – både funktionelt og æstetisk. Derfor ønskede vi et køkken, der kunne kombinere design, materialer og formål i mange år fremover.

Køkkenet er tegnet med en klassisk køkkenvæg indeholdende alle køkkenets praktiske funktioner som køleskab, vask, ovn og kogezone. Denne er udført i Culture Club køkkendesignet. Et modulært køkkenkoncept, der netop er let at tilpasse moderne projektbyggeri, hvor der oftest er et prædefineret område, der passer til standardkøkkenmoduler. Til køkkenets fronter er der valgt den ultramatte Fenix laminat i en støvet grågrøn farve. Farven spiller godt sammen med egetræet, der er det andet dominerende materiale i køkkenet, og sammen giver de to materialer køkkenet en fin taktilitet.

For at udnytte rummet optimalt og få mere køkkenplads er der som supplement til køkkenvæggen bygget en køkkenø i egetræ. Denne står midt i husets grundplan og er valgt i vores Stiletto design, der er et køkken på stel. At køkkenøen er løftet op på ben, skaber en effekt af lethed i rummet og understøtter fortællingen om, at øen er lige dele køkken som møbel. Dermed skaber køkkenøen en fin overgang mellem køkken og resten af boligen, hvilket passer særdeles godt til denne bolig, hvor køkken, spisestue og ophold går ud i et.

Køkkenstemninger

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i alle vores køkkener. Med materialevalg og komposition drejer vi udtrykket i forskellige retninger og skaber dit unikke køkken. Gå på opdagelse i vores køkkenstemninger og find ud af, hvilken der passer dig.

Inspiration

Få overblikket over alle vores case-stories og lad dig inspirere af, hvordan vores kunder har gjort de forskellige køkkenstemninger til deres egen.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.