Søg
Close this search box.

Garderobe

Æstetisk og funktionel

Garderobe

Æstetisk og funktionel

Hos Nicolaj Bo skaber vi snedker garderobeløsninger, der er skræddersyet til at opfylde dine ønsker og behov. Vores custom garderober forener udsøgt håndværk og tidløst design, skabt med fokus på perfektion ned til mindste detalje. Uanset om du drømmer om en elegant garderobe på mål til soveværelset, entréen eller dit private walk-in closet, skaber vi en løsning, der både er funktionel og eksklusiv.

Snedker garderobe

En Nicolaj Bo snedker garderobe forener æstetik, håndværk og funktionalitet. Hver garderobe bliver fremstillet med omhu og præcision, hvor naturmaterialer af høj kvalitet og skræddersyede detaljer sikrer, at du får en løsning, der passer til din æstetik og  behov. 

Eksklusive garderobe detaljer

Vi fokuserer på hver detalje – fra indvendige hylder og skuffer til de udvendige overflader – for at skabe en garderobe, der er både smuk og praktisk. Vores indretningsarkitekter hjælper med at optimere din snedker garderobe med eksklusive opbevaringsløsninger. 

Garderobe materialer

Læs mere om de typiske materialer i en skræddersyet garderobe

Snedkerkøkken træ typer

Træ

Træ er grundelementet i vores design og en central del af ethvert Nicolaj Bo design. Finér er et klassisk valg til låger, mens massivtræ bruges til tapsamlede skuffer og bordplader. I garderoben arbejder vi oftest med natureg, men andre eksklusive træsorter er også mulige. 

Snedkerkøkken linoleum materiale

Linoleum

Linoleum er et varmt og stofligt materiale, der deler mange af træets fremragende egenskaber. Med sin matte og bløde tekstur samt et udvalg af dæmpede farver patinerer det smukt over tid. Når det anvendes på låger, tilfører linoleum en taktil kvalitet og akustisk dæmpning til rummet. 

Snedkerkøkken metal stål messing

Stål & Messing

Vi anvender forskellige typer af metal i vores designs for at tilføre både funktionalitet og æstetik. Messing anvendes ofte i greb, bøjlestænger, kroge, bøjler eller spots. Metaler løfter udtrykket af garderoben både udenpå og indeni. 

Udforsk garderobe projekter

Det gennemtænkte design og de formfuldendte snedkerdetaljer går igen i rum vi arbejder med.

Scroll to Top

Book et møde

Du kan reservere et gratis møde i vores kalender herunder.

På et møde kan vi fordybe os i dit projekt og besvare dine spørgsmål.
Mødet kan foregå i vores showroom på Gammel Kongevej eller som telefonmøde. 

Dit ønske om et møde bliver bekræftet indenfor 24 timer.
Ønsker du et møde inden for 24 timer skal vi venligst bede dig kontakte os på telefon.